• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

MHP Aliağa İlçe Teşkilatı basın ile buluştu

MHP Aliağa İlçe Teşkilatı basın ile buluştu
MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir ve partinin ilçe yönetimi, Aliağa'da görev yapan basın mensupları ile buluştu.

MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir ve partinin ilçe yönetimi, Aliağa'da görev yapan basın mensupları ile buluştu.  Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ında eşlik ettiği toplantıda Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Çağatay Ulu, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Nur Yıldırım da katıldı.

YOLUMUZA VAR GÜCÜMÜZ İLE DEVAM EDİYORUZ
MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir parti ilçe binalarının tadilatı nedeniyle basınla ile bir araya gelemediklerini ifade etti. Aydemir: “Çok şükür teşkilat binamızın tadilatı bitti ve bizler de devam eden siyasi çalışmalarımıza ivme katarak yolumuza var gücümüz ile devam ediyoruz. Aliağa'mızı belediyecilik anlamında İzmir'imizin parlayan yıldızı haline getirmesinin dışında sporda, sanayide, sanatta, kültürde, eğitimde ve sosyal yaşamda şehrimize yön belirleyerek kent kimliği kazandıran, marka şehir olması için gece gündüz çalışan değerli başkanımız Serkan Acar’ın yaptıkları var. Sayın Başkanımıza, ülkücü bir belediye başkanı nasıl oluru gösterdiği ve yapmış olduğu başarılı çalışmalar için çok teşekkür ederiz.” dedi.

HEDEF 2023
Genel başkanları Devlet Bahçeli’nin “Aday Belli, Karar Net, Hedef 2023" mitingleri ile Milliyetçi Hareketin duruşunu, amacını ve hedeflerini millete anlattığını, anlatmaya da devam ettiğini söyleyen Aydemir, “Yerel de ise teşkilatlarımız ve delegelerimiz ile yapmış olduğumuz irtibatlı toplantılarda elimizdeki verileri değerlendirip, ‘Komşum Nasılsın Sohbetleri’ gibi etkinliklerimiz ile kıymetli vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Bilfiil vatandaşlarımız ile göz göze gelerek onların dertlerini dinlemek, paralelinde kendi aktarmak istediğimiz bilgileri aktarma yönünde siyasi bir çalışma üslubunu tercih etmekteyiz. Bu çalışma yönteminin ise bize geri dönüşü hızlı olmaktadır. Nitekim kısa bir zaman dilimi içerisinde 38 yeni üye kaydımız olmuştur. Vatandaşlarımız ile göz göze yapılan sohbetlerde karşımıza ekonomik sorunlar güncel olarak çıkmaktadır. Bizler ekonomik olarak geçirdiğimiz bu kara günlerden aydınlık günlere Cumhur İttifakı ve onun güçlü kadroları ile en kısa zaman diliminde ulaşacağımıza inanmaktayız” dedi.

ŞAŞIRTMADILAR
Konuşmasında, CHP’nin 3 Aralık’ta gerçekleştirdiği toplantıya da değinen MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, “Millet İttifakı’nın en büyük ortağı olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı, 3 Aralık’ta ‘Milletimize müjde veriyorum, umut olacağım’ diye Türk Milleti’nin karşısına çıktı. Lakin onlara inanan ve değer veren sevenlerini yine hayal kırıklığına uğrattı. Bizim gözümüzde zaten Türk Milleti’ni kargaşa ve karanlıklara sürüklemek isteyen bu zihniyet bizi şaşırtmadı. Şaşırtmadılar, çünkü ‘Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçeceğiz’ deyip Türk Milleti’ne ucube dayatmaları sunmaktalar. Şaşırtmadılar, çünkü ‘Bir Cumhurbaşkanı seçeceğiz ama tokmağı 70 kişinin elinde olacak’ dediler. Şaşırtmadılar, çünkü danışmanlarını dostlarım dedikleri, Türk ve İslam düşmanı olan dış güçlerin önerdikleri kişilerden seçtiler. Şaşırtmadılar, çünkü kendi içlerinde adam kalmamış gibi dostlarının dayattığı kişiler ile ekonomiye, sanayiye yön vereceklerini iddia ediyorlar. Şaşırtmadılar, çünkü bu millete yeni bir Kemal Derviş vakası yaşatmak istiyorlar. Şaşırtmadılar, çünkü bu milleti yine İMF kapılarına muhtaç etmek istiyorlar. Şaşırtmadılar, çünkü ‘Temiz para buldum’ dedikleri sermayelerin emirlerine şimdiden uymaya başladılar.” İfadelerini kullandı.

ADAYIMIZ BELLİ, KARARIMIZ NET
Türk milliyetçileri ve Cumhur İttifakı’nın birer neferi olarak bu kargaşalara, bu ihanet planlarına asla müsaade etmeyeceklerini söyleyen Aydemir, “Bu ve benzeri kirli planları gece gündüz demeden çalışarak bozacağız. Yüreğinde vatan, millet sevgisi taşıyan ve içimizden ayrılıp başka yerlerde umut arayan vatandaşlarımıza sesleniyorum; gelin bu kirli oyunlara alet olmayın. Sizin yeriniz baba ocağınız olan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Kapılar sizlere asla kapalı değildir. Amacımız 2023’te Cumhur İttifakı’nı tekrardan iktidar yaparak Türk Milleti’nin engellenemez yükselişini devam ettirmektir. Amacımız, Türk Milleti’ni hak etmiş olduğu muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır. Amacımız, Aliağa'mızı marka bir şehir haline getirmektir. Amacımız, çocuklarımıza huzur dolu, güçlü bir Türkiye bırakmaktır. Adayımız belli, kararımız net. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı tekrar Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır.” dedi.

ACAR "ALİAĞA'YI BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE KÖTÜLEYİP KARALAMALARINA İZİN VERMEYELİM"

Kahvaltı sonrası basın mensuplarıyla sohbet eden Belediye Başkanı Serkan Acar'da başta battı-çıktı projesi ve Fevzipaşa Caddesi asfaltlama çalışmaları olmak üzere birçok konuda yapılan çalışmaları değerlendirerek kendisine yöneltilen soruları da cevapladı. Belediye Başkanı Acar,dış basında Aliağa hakkında özellikle  kirlilik konusunda çıkan asılsız ve çarpıtılmış haberler konusunda üzüntü duyduğunu belirterek, "belli bir elden kentimizi karalamaya yönelik bilinçli bir şekilde çıkartılan bu haberlere karşı dikkatli olmalı ve kentimizi sahiplenmeliyiz. Çünkü Aliağa hepimizin.İlçemizi bilinçli bir şekilde karalamalarına izin vermeyelim" dedi. Acar'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle :

"SANAYİ KENTİNDE CÜRUF DEPOLAMA TESİSİ İSTEMİYORUZ DİYEMEYİZ"

Aliağa bir sanayi kenti.Burada doğal olarak çıkan cüruf ve atıkların depolanması gerekiyor.Çünkü özel şirketler, aldıkları izinler doğrultusunda şuan ilçemizin  farklı bölgelerine dağınık bir şekilde bu atıkları döküyorlar zaten. Bu yeni bir durum değil.Yıllardır böyle. Geçmişte sanayinin kurulmasıyla beraber depolama tesislerinin de kurulması gerekirdi ama yapılmamış.Yakın zamanda dışarıdan bazı firmaların gelip Aliağa'da arsa almaya başladıklarını gördük. Amaçları bu işin ticaretini yapmak ve gerektiğinde farklı bölgelerin de atıklarını getirip buralarda depolamak. Biz bunun önüne geçmek için ruhsat verirken bu arsaların depolama alanı olarak kullanılamayacağını belirterek bu durumun önüne geçtik. Ancak buradaki tesislerin atıklarının da bir şekilde depolanması hatta geri dönüştürülebilmesi gerektiği bir gerçek. Bu yüzden siyasi şov yapmak için 'Biz curuf depolama tesisi istemiyoruz" demek yerine 'Biz yapılacak curuf depolama alanlarının tarımsal alanların dışında ve yer altı su kaynaklarını etkilemeyecek alanlarda kurulmasını istiyoruz" demek gerekiyor. Sonuçta karar mercii biz değiliz. Bizden sadece görüş isteniyor ve biz olumsuz görüş bildirdik.  Yeri gösteren Büyükşehir,onayı verende bakanlık.. 

"HİPOTERAPİ MERKEZİ'Nİ 23 NİSAN'DA ÇOCUKLARLA BİRLİKTE AÇACAĞIZ"

Dünyada ve Türkiye’de uygulanan bir tedavi yöntemi. Engelli vatandaşlarımız için bir tedavi merkezi görevi göreceği gibi, engelli olmayan vatandaşlarımızın da faydalanabileceği bir tesis olacak. Biz bu tesisi biraz daha kapsamlı hale getirmek istedik. Malum, ilçe merkezinde bir rehabilitasyon merkezimiz var. Burada bazı faaliyetler gerçekleştirilmesine rağmen bazı eksikliklerimiz de vardı. Özellikle duyuterapi ve ergoterapi yönünden ilaveler yapmak istiyorduk. Biz duyuterapi ve ergoterapiyi de bu bölgeye almaya karar verdik. Hepsi Hippoterapi Merkezi’nin içerisinde olacak. Rehabilitasyon merkezini de o bölgeye taşıyıp komple bir tesis haline getiriyoruz. Önemli bir tedavi ve eğitim merkezi olacağı kanaatindeyiz. Burayla ilgili inşaat çalışmalarını 1 Ocak itibariyle tamamlamayı hedefliyoruz. Ekip ve ekipman yönünden çalışmalar da 1-1,5 aylık süreçte tamamlanır diye tahmin ediyoruz. Burayla ilgili müracaatlarımızı Milli Eğitim Bakanlığı’na yaptık. Denetim ve tescil aşamaları devam ediyor. İnşallah bu merkezimizi 23 Nisan'da çocuklarla birlikte açacağız.

"DOĞA PARK BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK"

“Aliağa’nın Yalı Mahallesi ile Kültür Mahallesi arasındaki Toplam 45.000 m2 alan üzerine kurulacak olan Yaşam ve Macera Parkı (Doğa Park) ile Aliağa’ya sosyo-kültürel aktivitelerin gerçekleştirileceği, spor ve açık alan ihtiyaçlarının karşılandığı, farklı yaş gruplarının aynı anda dinlenip eğlenebileceği, vakit geçirebileceği bir yaşam alanı kazandıracağız.Bu projemizde de çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda zemin ve altyapı çalışmaları sürüyor. Buranın da tamamlandığında bölgede bir cazibe merkezi olacağını düşünüyoruz. 


          

Bu haber toplam 243 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14