29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

ALİAĞA TSM KOROSU BÜYÜLEDİ

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa’da toplumun tüm kesimlerine yönelik kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyerek Aliağa’yı “Kültür Sanat kenti”ne dönüştüren Aliağa Belediyesinin düzenlediği Türk Musikisi konseri büyük ilgi gördü.

Aliağa TSM Korosu Büyüledi

28 Mayıs 2012 Pazartesi 22:03

ALİAĞA’NIN AMATÖR SESLERİ, AÇIKHAVA TİYATROSUNDA UNUTULMAZ KONSER VERDİ.
 
ALİAĞA BELEDİYESİ TSM KOROSU BÜYÜLEDİ
 
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa’da toplumun tüm kesimlerine yönelik kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyerek Aliağa’yı “Kültür Sanat kenti”ne dönüştüren Aliağa Belediyesinin düzenlediği Türk Musikisi konseri büyük ilgi gördü. 
 
Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu’nun geleneksel yaz konseri Aliağa Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Yaklaşık 2 saat süren konserde Şef Turgay Kızıltuğ’un yönetiminde sahne alan Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu birbirinden güzel eserler seslendirerek müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. TRT saz sanatçıları eşliğinde gerçekleşen konserde iki bölümde birbirinden güzel eserler seslendiren koro yurttaşlardan büyük ilgi gördü.
 
BİNLERCE YURTTAŞ ŞARKILARA EŞLİK ETTİ
Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosunu dolduran binlerce yurttaş hep bir ağızdan koroya eşlik ederken koroda yer alan Aliağa’nın amatör sesleri ise başarılı performanslarıyla dinleyenlerden tam not aldı. Yaz konserini binlerce Aliağa’lı yurttaşla birlikte Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik, Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Bağlar, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri de ilgiyle izledi.
 
KAYMAKAM İBRAHİM KEKLİK’TEN EŞİNE DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ
İzleyiciler Konserin sonunda amatör sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladı. Koroya teşekkür çiçeğini ise Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik verdi. Şef Turgay Kızıltuğ’a teşekkür çiçeğini sunan Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik koronun çok keyifli bir konser verdiğini belirterek “Muhteşem bir gece yaşadık. Binlerce Aliağa’lı vatandaşımız ile beraber bizlerde konseri büyük bir keyifle izledik. Bizlere bu keyfi yaşatan tüm koroya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün eşimin doğum günü, buradan eşimin doğum gününü kutluyorum. Yeni konserleri büyük bir heyecan ile bekliyorum.” dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.