29 Mart 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

ALİAĞA'DA TRAP ATIŞLARINA İLGİ

Aliağa 20. Emek ve Barış Şenliği kapsamında Aliağa Avcılar ve Atıcılar Derneği'nin organize ettiği trap atışları, Güzelhisar Köyü Çamlık mevkii Trap Atış sahasında gerçekleşti.

Aliağa'da trap Atışlarına İlgi

20 Ağustos 2009 Perşembe 21:41

ALİAĞA TRAP ATIŞLARINA BÜYÜK İLGİ

 

MÜJDAT SERT,” GELENEKSEL TRAP ATIŞLARINA İLGİ KATLANARAK ARTIYOR”

 

Aliağa 20. Emek ve  Barış Şenliği kapsamında Aliağa Avcılar ve Atıcılar Derneği'nin organize ettiği trap atışları, Güzelhisar Köyü Çamlık mevkii Trap Atış sahasında gerçekleşti. İki gün süren ve Yıldız Gençler, Amatörler, Profesyoneller kategorilerinde yapılan  trap atışları yarışmasına 100 amatör ve profesyonel atıcı katıldı.

Aliağalıların yoğun ilgisine neden olan trap atışları yarışlarında en yüksek puan sıralaması ile derecelendirildi.  Profesyonel ve amatör dallarında yarışan atıcılardan ilk üçe kalanlara Mutlu mağazaları tarafından çeşitli küçük ev aletleri ve  avcılar ve atıcılar derneği olarak da  çeşitli tüfek hediye edildi.

Yıldız gençler kategorisinde yarışan ve dereceye giren ilk on yarışmacıya ise Aliağa Avcılar ve Atıcılar Derneği yönetim kurulu tarafından Aliağa Esnafından toplanan hediyeler dağıtıldı. Güzelhisar Köyü Çamlık mevkii Trap Atış sahasında  iki gün boyunca yarışları izlemeye gelen misafirlere ve Yarışmacılara Aliağa Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından ücretsiz kavurma pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Aliağa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Müjdat Sert, geleneksel hala gelen trap atışlarını ilginin her geçen gün katlanarak arttığını belirtti. Sert,” her yıl şenlik kapsamında bölgesel ölçekli trap atışları düzenliyoruz geçen yıl 74 yarışmacı katılmıştı bu yıl 100 yarışmacı katıldı.  Av sezonunun açılış günü olmasına rağmen ilgi katlanarak devam ediyor. trap atışlarında çoğu avcı olan arkadaşlarımız toplanarak av sezonu öncesi birbirleri ile sohbet etme imkanı buluyorlar. Profesyonel avcı ve atıcılar ise Amatör ve gençlerimize tecrübelerini aktarma fırsatı yakalıyor.  Aliağa belediye başkanı Ömer Turgut Oğuz"un  etkinliğimize gösterdiği destek, yakın alaka ve ilgiden dolayı üyelerim ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Organizasyonumuza her türlü desteği verdi.

Aliağalıların ilgisinde memnunuz. Gelen misafirlerimize dernek olarak ücretsiz kavurma pilav ve ayran ikramı yapıldı. ben iki gün süren trap yarışmasında  her türlü yardımı esirgemeyen başta Aliağa belediye Başkanı ömer Turgut Oğuz"a , Mutlu mağazaları Sahibi Şenol Mutlu"ya ve yarışmalara sponsor olarak yıldız gençleri hediyeye boğan Aliağalı esnaf Arkadaşlarımıza  ve bizleri yarışlar boyunca yalnız bırakmayan tüm Aliağalılara Aliağa Avcılar ve Atıcılar Derneği yönetim kurulu adına teşekkürü borç bilirim” dedi.

Yıldız Gençler Kategorisinde ise ilk üç kuralı yerine  teşvik amaçlı ilk 11 derece dikkate alındı. İki gün süren ve tam gün yarışılan trap atışlarında 150 atıcı arasında dereceye girenler ve aldıkları ödüller şöyle:

 

YILDIZ GENÇLER

1- Mehmet Medar  Aliağa          10 Atış 6 isabet

2- Emir Dizdar       Bergama      10 Atış  5 isabet

3- Mehmet Dinç    Almanya       10 Atış  4 isabet

4- Vural Sarı

5- Uğur Öztürk

6- Emre Demirkol

7- Gürkan Çalışkan

8- Alperen Alp

9- Seyit Kaya

10-Gürkan Karadut

11- Tuncay Sevici

 

PROFESYONEL ATIŞLAR 

1- Emin Dizdar Bergama bölgesi   25 Atış 20 isabet

Hediyesi Süper Poze Tüfek  Kurtzahar Köpek Yavrusu (Fatih Özkoç Hediyesi)

2- Selçuk kırçıllı  Bergama Bölgesi  25 Atış 19 isabet

Otomatik Tüfek

3- Fevzi Akça   Bergama Bölgesi   25 Atış 17 isabet

Tek Kırma Tüfek

 

AMATÖR ATIŞLAR

1 Atalay Vural   15 Atış 10 İsabet

Mutlu Mağazasından Küçük ev Aleti

2 Rıfat Dinç     15 Atış 9 İsabet

Mutlu Mağazasından Küçük ev Aleti

3 Erkin Sert      15 Atış 8 İsabet

Mutlu Mağazasından Küçük ev Aleti

 

EMEK VE BARIŞ ŞENLİKLERİ KAMSAMINDA YAPILAN TRAP ATIŞLARINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI.
 
20. Emek ve Barış Şenlikleri kapsamında düzenlenen Aliağa Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından organize edilen Trap Atışları"nda dereceye girenler ödüllerini aldı. Profesyonel, amatör ve yıldızlar kategorisinde yapılan, yaklaşık 100 atıcının katıldığı Güzelhisar Çamlık mevkiinde yapılan atışlara avcıların yanı sıra vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. Yarışmacı ve konuklara 2 Gün boyunca kuzu kavurma pilav ve ayran ikram edildi. Atışlar sonunda Profesyonellerde 1. Emin Dizdar, 2. Selçuk Kırçıllı, 3. Fevzi Akça oldu. Amatörlerde Atalay Vural 1.,  Rıfat Dinç 2., Erkan Sert 3. olurken, Yıldızlar kategorisinde Mehmet Medet 1., Emir Dizdar 2., Mehmet Dinç 3. oldu. Atışlar sonunda Profesyonellerde dereceye giren ve 1. olan Emin Dizdar Süper Poze Tüfek,  2. Selçuk Kırçıllı Otomatik Tüfek, 3. Fevzi Akça Tek Kırma Tüfek kazandı. Amatörler Kategorisinde dereceye girenler de Mutlu Mağazalardan çeşitli hediyeler kazanırken, yıldızlar kategorisinde dereceye girenlerede Aliağa esnaflarından çeşitli hediyeler verildi. Avcılar ve Atıcılar Derneği"nde yapılan ödül töreninde Profesyonel kategoride dereceye girenlerin ödüllerini İl Genel Meclis Üyesi Tarık Uslu verirken, yıldızlar ve amatörlerde dereceye girenlerin ödüllerini dernek başkanı Müjdat Sert verdi. Dernek Başkanı Müjdat Sert ""Av sezonu öncesi bizim için iyi bir organizasyon oldu. Avcı arkadaşlarla bir araya geldik hasret giderdik. Atış yaparak hem stres attık hem de eğlendik.  Katkıları ve desteklerinden dolayı başta Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz olmak üzere destek veren herkese ve yarışmalarımıza sponsor olan Aliağa esnaflarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım"" dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.