26 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

BAŞKAN OĞUZ SERGİ AÇTI

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / Aliağa TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi’nde kurs gören kadınların el işi emekleri görücüye çıktı. Belediye Lojmanlarındaki yıl sonu sergisinin açılışını Aliağa Belediye

Başkan Oğuz Sergi Açtı

18 Mayıs 2011 Çarşamba 00:09

BAŞKAN OĞUZ"DAN SERGİ AÇILIŞI
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / Aliağa TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi"nde kurs gören kadınların el işi emekleri görücüye çıktı.  Belediye Lojmanlarındaki yıl sonu sergisinin açılışını Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Dirik birlikte yaptı. Açılışa Başkan Turgut Oğuz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Dirik"in yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, belediye meclis üyeleri, davetliler ve kursiyer kadınlar katıldı. Başkan Oğuz kadınların el emeği göz nuru çalışmaları nedeniyle tebrik etti. Sergiyi gezen ve ürünleri inceleyen Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz serginin hayırlı olmasını diledi.
Bu arada Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin Şakran Düğün Salonu"ndaki yıl sonu sergisinin açılışını da Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav, Şakran Belediye Başkanı Ethem Yorulmaz ile birlikte yaptı. Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Dirik"in de yer aldığı açılışa çok sayıda kursiyer ve davetli katıldı. 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.