28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

KARABELA 18 EYLÜL'DE İZMİR'DE...

Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Sezonun merakla beklenen komedi filmi Karabela, 18 Eylül’de sevenleriyle buluşuyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Burak Aksak’ın yaptığı filmin İzmir

Karabela 18 Eylül'de  İzmir'de...

15 Eylül 2015 Salı 17:34

KARABELA 18 EYLÜL’DE İZMİRLİLERLE BULUŞUYOR
 
Sezonun merakla beklenen komedi filmi Karabela, 18 Eylül’de sevenleriyle buluşuyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Burak Aksak’ın yaptığı filmin İzmir Galası 19 Eylül Cumartesi günü İzmir Optimum Outlet’te gerçekleştirilecek.
 
 
Komedi dünyasının ünlü isimleri Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Cihan Ercan’ın başrollerini paylaştığı filmin ekibi, İzmirli sevenleri ile saat 15:00’te AVM meydanında yapılacak olan söyleşiden sonra film gösterimi için 16:00’da Cinemaximum salonlarında buluşacaklar.
 
BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonu ile gerçekleşecek olan etkinlik ile ilgili açıklama yapan Devajans Başkanı Erhan Gölbey “İzmirli sinemaseverler ile sezonumuzun ilk sinema etkinliğinde buluşmaktan mutluluk duyacağız” dedi.
 
Karabela’nın Fragmanı Sosyal Medyayı Sallıyor
Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Cihan Ercan, Tarık Ünlüoğlu ve İştar Gökseven gibi önemli isimlerin rol aldığı film, yeni sezonun en iddialı komedi projelerinden birisi. Daha vizyona girmeden sosyal medyada yarım milyona yakın tıklanan Karabela filmi fragmanı, Youtube’da fenomenler arasına girmek üzere.
 
Filmin Konusu
Hayatı hep kuralına göre yaşamış Kudret’in düzeni yaşadığı sürpriz olaylarla tepetaklak olur. O da çok sevdiği arabasına atlayıp Antep’e doğru yola çıkar. Yolculuk boyunca hem arabasının hem de Kudret'in başına gelmeyen kalmaz. Kudret yüzlerce kilometrenin sonunda hem dostluğun önemini keşfedecek hem de kuralsız yaşamın keyfini öğrenecektir.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.