• BIST 9713.32
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Muhtarlardan Şahin’e Destek

Muhtarlardan Şahin’e Destek
Aliağa Haber Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti Bergama İlçe Teşkilatınca öğretmenevinde düzenlenen yememeğe % 99 katılım sağlayan Bergama köy muhtarları ve İzmir Milletvekili Aydın Şengül ile birlikte Bel

KÖY MUHTARLARINDAN ŞAHİN’E DESTEK

Aliağa Haber Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  Ak Parti Bergama İlçe Teşkilatınca öğretmenevinde düzenlenen yememeğe % 99 katılım sağlayan Bergama köy muhtarları ve İzmir Milletvekili Aydın Şengül ile birlikte Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin’e destek vermeleri adeta büyük etki yaptı.

Geçmiş yıllarda doğduğu köyü olan Bergama Bozköy’de muhtarlık yaprak köy hizmetlerini çok iyi bilen ve daha sonra da siyasete atılarak İl Genel Meclisi ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunarak politikaya atılan Hasan Şahin, en son ise geçtiğimiz Genel seçimlerde Genel seçimlerde Milletvekilliğine aday olarak siyasi kariyerini yükseltmişti.

Bergama Belediye Başkan adayı Hasan Şahin,  gerek ilçe Bakanlığı ve gerekse il Genel Meclisi yaptığı dönemlerde ilçenin 114 köyünün % t5 oranında alt yapı çalışmaları olarak kanalizasyon, meydan düzenlemesi, içme suyu gibi büyük sorunlarının çözümüne katkı koyarak köylere sahip çıkan siyasetçi olmuştu. Bu nedenle köy muhtarlarının yakından tanıdığı bir isim olan Hasan Şahin’i köy muhtarları bu kez de Belediye Başkanlığına aday olmasıyla yalnız bırakmadıklarını bir kez daha düzenlenen yemeğe katılarak gösterdiler.

Muhtarlarla toplantıda söz alan Bergama Belediye Başkan adayı Hasan Şahin ise “Benim hangi köyle nasıl ne gibi yardımlarda bulunduğumu ve verdiğimiz hizmetlerin neler olduğunu tüm muhtar arkadaşlarımız çok iyi bilir. Biz hizmete aday olduk. Belediye Başkanı seçildiğimizde yine halkımızın hizmetkârı olacağız. Bana herkes 24 saat ulaşabilecek” dedi.

AYDIN ŞENGÜL; “BERGAMA’YA HASAN ŞAHİN’LE HİZMET GELİR”

İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ünde katıldığı bütünleşme yemeğinde Şengül muhtarlara şöyle seslendi. “ Bu yerel seçimler sizlerinde bildiği gibi ekonomik anlamda dünya çapında büyümekte olan ülkemizin başarısına gölge düşürmek isteyen güçlerle mücadele seçimidir. Verdiği her sözün arkasında duran,  teknolojide, sanayi de Sağlıkta, Eğitimde devrim niteliğinde çalışmalar yaparak hızla büyüyen bir Türkiye yaratması ve bazı ülkelerin kıskandırmıştır ki tek kurtuluşun uzun adamı yıkmaya yönelik mücadele girişimleri başlatılmıştır. Çünkü başka çareleri kalmadığı için Türkiye üzerinde bu oyunlar oynanmaktadır. O nedenle bu yerel seçimler bizim için büyük bir sınavdır. Bizim yerel seçimleri kaybetmemiz onlar için Türkiye’nin başarısızlığı dolayısıyla uzun adamın yıkıldığı istemeleridir. Bu duruma asla izin vermemeliyiz. Deyimli siyasetçimiz, yol arkadaşımız Hasan Şahin’le birlikte yeni bir Bergama’yı birlikte yaratalım.  Bu bölgeyi 2. Teşvik bölgesi kapsamına alarak acilen Bergama Organize Sanayisini harekete geçirecek, sanayici yatırımcılarımızı bölgeye davet ederek köyden kente göçün yaşanmayacağı bir Bergama yaratacağız. Sevgili muhtar kardeşlerim Bergama’ya hizmet Hasan Şahin ile gelir” dedi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül daha sora Hasan Şahin ve Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gün boyunca esnaf ziyaretlerinde bulunarak halkın dertlerini dinlediler.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14