• BIST 9079.97
  • Altın 2323.551
  • Dolar 32.3392
  • Euro 34.9657
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Necat Karataş'tan sert açıklama

Necat Karataş'tan sert açıklama
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl başkanı Necat Karataş, mevkidaşlarının HDP çıkışlarına bir karşılık daha verdi.
HDP İZMİR’İN EŞ BAŞKANI CHP’Lİ SERTER Mİ?
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl başkanı Necat Karataş, mevkidaşlarının HDP çıkışlarına bir karşılık daha verdi. Geçtiğimiz gün AKP il başkanına sert bir dille cevap veren Karataş, bu defa da HDP ile ilgili talihsiz açıklamalar yapan CHP il başkanı Bedri Serter’i eleştirdi. Karataş “Bedri Serter HDP’nin Eş il başkanı oldu da bundan CHP seçmeninin haberi mi yok! Nedir bu HDP sevdasının sebebi? CHP ve mensupları buna ne diyecek?” diyerek yüklendi.
 
Partisinin seçim çalışmaları dolayısıyla dün Karabağlar ilçe teşkilatının Sivaslı Derneği programına katılan il başkanı Necat Karataş yaptığı konuşmalarda MHP’nin iktidarında yıkılan yok edilen bütün değerlerin onarılacağını huzurlu bir geleceğin planlanacağını ifade etti.  MHP’ye katılan birçok yeni üyeye de rozet takan Karataş yaptığı konuşmada bu defa CHP İl başkanı Bedri Serter’e yüklendi. Karataş; “Hangi partinin il başkanı olduğunu anlayamadık. HDP sevdan ve desteğin planlı bir çalışma mı? Parti Genel merkezin de aynı düşünüyordur her halde. CHP’li seçmen senin bu yüzünü gördüğünde acaba ne diyecek. MHP’ye yönelişleri boşa değil. Yaptığın konuşmalarda HDP’yi öveceğine bir kere de milli bütünlük için bugüne kadar yaptıklarına karşı çık. Nedir sizin bu HDP sevdanız, İzmirliler buna anlam veremiyor” 
 
AYIP SİZİN KÖRLÜĞÜNÜZDÜR
 
HDP maskesine aldanan CHP’lilerin başında il başkanı Bedri Serter’in geldiğini vurgulayan Karataş, daha sonra şunları söyledi; “onlarca gazetecinin önünde  dolayısıyla İzmir kamuoyunun huzurunda Bedri Sertel’ in konuştuklarına bakılırsa CHP kapatılacak HDP olacak. Kendi örgütünü yok sayan HDP’nin yapısına övgüler yağdıran bu zihniyet neye hizmet ediyor? Bu ilişki ne mana ya geliyor? Hangi oyun gösterimde, Serter’in bu oyunda rolü ne? Oyuncuları görüyoruz tamam, tamam da senarist kim yapımcı kim? CHP İzmir il başkanı konuşmasında diyor ki ‘Böyle bir partinin mecliste olmaması Türkiye’nin ayıbı!” evet ortada bir ayıp var, siyasi, sosyolojik, manevi ve vicdani bir ayıp var o da HDP’nin bugünkü maskesinin altında gizlenenlerdir! Siz bunu görmemenizdir! Onları herkes unutur. CHP unutur, AKP unutur, Ama biz Unutmayız! Bölücü partiye barajı da aşıran sizsiniz övgü dolu sözler söyleyen de! Bedri bey HDP’nin Eş İl Başkanı oldu da bundan haberimiz mi yok! Eğer öyleyse HDP İzmir’in EŞ BAŞKANI BEDRİ SERTER’i TEBRİK EDERİM! Çok verimli çalışmaların altına imza atıyor” dedi.
 
MHP’nin Karabağlar çıkarmasına MHP’nin TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, Milletvekili Adayı Dr. Aslan Savaşan, İlçe Başkanı İbrahim Uğur ve partililer katıldı.
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14