• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Ödemiş’ten kardeş kent Defne’ye araç desteği

Ödemiş’ten kardeş kent Defne’ye araç desteği
Ödemiş Belediyesi, kardeş kent ilişkisi kurduğu Hatay’ın Defne Belediyesi’ne araç desteği sağladı. Ödemiş Belediyesi’nin bir adet 4x4 kamyoneti Defne ilçesine gönderildi.

Ödemiş Belediyesi, kardeş kent ilişkisi kurduğu Hatay’ın Defne Belediyesi’ne araç desteği sağladı. Ödemiş Belediyesi’nin bir adet 4x4 kamyoneti Defne ilçesine gönderildi. 

6 Şubat ve 20 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketlerinden etkilenen merkezlerden olan Hatay’ın Defne ilçesi ile Ödemiş ilçesi arasında 6 Mart 2023 tarihli Ödemiş Belediye Meclisi kararıyla kurulan kardeş kent ilişkisinin ardından Ödemiş Belediyesi, Defne Belediyesi’ne araç desteği sağladı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, meclis üyeleri Ufuk Aykol ve Metin Uçar ile birlikte Defne Belediyesi görevlileriyle görüşerek bir adet 4x4 kamyoneti teslim etti. 

Üzerinde Ödemiş Belediyesi ve Defne Belediyesi logolarının yer aldığı kamyonetin kardeş kent bağının da bir simgesi olacağını ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Pazartesi akşamı meclisimizde acıların kenti Hatay’ın Defne ilçesi ile kardeş kent ilişkisi kurma kararı almıştık. Deprem felaketlerinin ardından Ödemişlilerin yardımlarını ilk ulaştırdığımız merkezlerden birisi Hatay ilimizin Defne ilçesi olmuştu. Defne’ye, Samandağ’a ulaşmıştık, son olarak da Kahramanmaraş’a gitmiştik. Böylece gönül bağımız oluştu. Acılar bizi birleştirdi. Kardeş olmak kolay değil. Defne Belediyesi’nin hemen hemen tüm araçları enkaz altında kaldığı için, hizmet vermede zorluklar yaşanabileceğini düşünerek bu kardeşliğin göstergesi olarak 4 çeker bir aracımızı Defne Belediyemize gönderiyoruz. İyi hizmetlerde kullansınlar. İbrahim Güzel Başkanımıza, Defne Belediyesi ailemize ve tüm Defnelilere selamlarımızı iletiyoruz. Hayırlı olsun, yolları açık olsun” dedi. 


 

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14