• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Öğrencilere Kışlık Kaban

Öğrencilere Kışlık Kaban
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / EGE HAKİMİYET GAZETESİ /Aliağa Belediyesi 250 öğrenciye kışlık kaban hediye ederek yaklaşan kış mevsimi öncesi ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirdi.

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN 250 İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİSİNE KIŞLIK KABAN HEDİYE

SOSYAL PROJELERLE YURTTAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ALİAĞA BELEDİYESİ BU KEZ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ.

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / EGE HAKİMİYET GAZETESİ /Aliağa Belediyesi 250 öğrenciye kışlık kaban hediye ederek yaklaşan kış mevsimi öncesi ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirdi. İhtiyaç sahibi 12–15 yaş arası 250 ilköğretim okulu öğrencisine hediye edilecek kabanlar Aliağa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Özkan Kaçar ve Sosyal Market yetkilisi Yeliz Falay tarafından belirlenen okul ve okul aile birlikleri yöneticilerine teslim edildi.

250 Öğrenciye kışlık kaban

Sosyal projelerle yurttaşların yüzünü güldüren Aliağa Belediyesi bu kez öğrencileri sevindirdi. Okul yetkililerince belirtilen rakamlar doğrultusunda kışlık su geçirmez kabanlar; Şehit Sebahattin Karakaplan İÖO, Çamlık İÖO, Şehit Bülent Kula İÖO, Mehmet Saka İÖO ve Fatih İlköğretim Okulu yetkililerine teslim edilirken okul idarecileri ve okul aile birliği yöneticileri yardımın çok anlamlı olduğunu belirterek yardım nedeniyle teşekkür ettiler.

Okullardan Aliağa Belediyesi’ne teşekkür

Aliağa Belediyesi’ne duyarlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür eden Şehit Bülent Kula İlköğretim Okulu Müdürü Recep Kaya; “Öğrencilerim ve okulum adına Aliağa Belediyesi’ne göstermiş oldukları hassasiyet ve duyarlılık adına çok teşekkür ederim.” dedi. Çamlık İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Gülten Karakaya da ;”Kışlık kabanlar birçok öğrencimizin ihtiyacını karşıladı. Emeği geçenlere ve Aliağa Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz.” dedi.   Kabanları teslim edecekleri öğrencileri okul aile birliği yöneticileriyle birlikte belirlediklerini belirten Mehmet Saka ilköğretim Okulu Müdürü Turgay Ceylan konuyla ilgili yaptığı açıklamada memnuniyetini şu ifadelerle dile getirdi; “Hayat şartlarının zorluğu ve geçim sıkıntısının yanında velilerimizi en çok zorlayan konulardan biri de okula giden çocuklarının her ihtiyacını karşılayamaması. Aliağa Belediyesi bugünkü şartlarda ve koşullarda öğrencilerimize verilebilecek en güzel hediyeyi vermiştir. Kabanları okul aile birliğindeki arkadaşlarımız ile birlikte tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilere hediye edeceğiz. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına Aliağa Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz.”dedi.    

Kış mevsimi için en uygun hediye

Aliağa Belediyesi’nin son iki yılda; boya badanadan, çevre düzenlemesine, spor alanları yapımından, tamir bakımına kadar okullara yönelik birçok çalışma yaptığını belirten Aliağa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Özkan Kaçar; “Belediye Başkanımız Turgut Oğuz’un eğitim öğretim konusundaki hassasiyeti hepimizin malumu. Başkanımız Turgut Oğuz’un talimatı doğrultusunda öğrencilerimize kış mevsimine uygun düşecek bir hediye vermek istedik. Bu amaçla yaptığımız çalışma doğrultusunda kışlık kaban hediye ederek öğrencilerimizi mutlu etmek istedik. Biz okullarımızdan gelen ihtiyaç sayısı oranında kabanları okullarımıza teslim ettik. Kabanları okul yönetimi ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edecek. Öğrencilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.” dedi. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14