• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Öksüz Kız Sahneye Çıkıyor

Öksüz Kız Sahneye Çıkıyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Kısa bir süre önce yeni döneme merhaba diyen Selçuk Belediye Tiyatrosu, 7 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonunda tiyat
ÖKSÜZ KIZ SAHNEYE ÇIKIYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Kısa bir süre önce yeni döneme merhaba diyen Selçuk Belediye Tiyatrosu, 7 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonunda tiyatrocu merhum Hasan Öztürk’ün yazdığı “Öksüz Kız” isimli tiyatro oyunu ile sahne alacak.
Erol Namdar yönetmenliğinde çalışmalarını sürdüren ve 7 Kasım’da ilk kez sahneye çıkacak olan Selçuk Belediye Tiyatrosu Genç grubu, oyun için tüm hazırlıklarını tamamladı. Burçin Şimşek, Ömer Yeşil, Şafak Gökkaynak, Cem Akgüneş, Ayşe Dolman, Anıl Yumaksan, Ekin Selen ve Handan İzgi’den oluşan “Öksüz Kız” oyununa tüm Selçuk halkının katılımı bekleniliyor.
 
BAYBORA ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR
Oyunun sahnelenmesi için kendilerine izin veren merhum Hasan Öztürk’ün oğlu Baybora Öztürk’e teşekkür ettiğini belirten Selçuk Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Erol Namdar; yine oyunda emeği geçen Hanım Aratemur ile genç oyuncuların ailelerine ve bu oyunda sahne alan tüm oyunculara teşekkür etti.
 
Selçuk Belediyesinin sanata verdiği desteğin önemine dikkat çeken Erol Namdar “Ben bu düşünce ile Selçuk Belediye Tiyatrosu olarak; kurulduğumuz andan itibaren bizden desteğini esirgemeyen Selçuk Belediye Başkanımız Sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
 TİYATRO SALONA “ HASAN ÖZTÜRK KÖŞESİ”
Tiyatronun insan hayatındaki önemine dikkat çeken Namdar, bu konuda tiyatroya uzun yıllar emek harcayan ve özellikle Selçuklu gençlerin üzerinde büyük emeği bulunan merhum Hasan Öztürk’ün anısına Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu giriş bölümüne “Özel Hasan Öztürk Köşesi” yapılacağını kaydetti.
 
Uzun bir süre önce başlattıkları bu çalışma kapsamında onun anısını Selçuk’ta yaşatacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Namdar; “Bu çalışmada öncelikle değerli hocamız merhum Hasan Öztürk’ün fotoğraflarını topladık. Selçuk’a bu kadar emeği geçen bir sanatseverin isminin yaşatılması, onun köşesini hazırlamak bizim en önemli görevlerimizdendir. Kısa bir zaman sonra salonumuzda Hasan Öztürk köşemizi oluşturmuş olacağız” dedi.
 
OYUN DÖRT KEZ SAHNELENECEK
Yönetmen Erol Namdar, tüm Selçuk halkını Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonunda Merhum Hasan Öztürk’ün anısına 7 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te ilk kez sahnelenecek olan “Öksüz Kız” adlı tiyatro oyununa davet etti. Namdar, bu oyunun ayrıca Kasım ayı sonuna kadar her hafta sonu cumartesi günleri saat 14.00’te Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonunda sahneleneceğini duyurdu. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14