• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Petkim, Zorda Olsa Kazanmayı Bildi

Petkim, Zorda Olsa Kazanmayı Bildi
Türkiye Basketbol 1.Ligi’nin (TBL) 26.haftasında sahasında Acıbadem Üniversitesi’ni konuk eden Petkim Spor, rakibini 77-70 mağlup ederek sahasındaki 13.galibiyetine ulaştı.

PETKİM SPOR 77 – 70 ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nin (TBL) 26.haftasında sahasında Acıbadem Üniversitesi’ni konuk eden Petkim Spor, rakibini 77-70 mağlup ederek sahasındaki 13.galibiyetine ulaştı.

İkinci periyodu 33-34, üçüncü periyodu ise 54-53 geride kapatan Petkim Spor, son periyotta Kenan Bajramovic ve Polat Kaya’nın pota altında bulduğu sayılarla salondan galip ayrılmayı başardı. Petkim Spor’da Gökhan Karabıyık 19 sayı kaydederken, Acıbadem forması giyen Carl Bracey Arman Wright 31 sayıyla karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu.


PETKİM Evinde Kazanmasını Bildi paylaşan: egeplay

Petkim Spor, aldığı bu galibiyetle puanını 46 yaparak puan tablosunda 2. sıraya yükseldi. Acıbadem Üniversitesi ise 43 puanla 6.sırada kaldı.

“HEDEFİMİZE ADIM ADIM İLERLİYORUZ”
Son 3 aydır maç kaybetmeyerek inanılmaz bir performansa imza attıklarını belirten Petkim Spor Başantrenörü Burak Gören, “İki gün önce Bursa’da son topu atmamıza rağmen şanssız bir şekilde maçı kaybettik. Takımın 2 günde nasıl bir reaksiyon vereceği bizim için önemliydi. Sene başından bu yana iyi çalışan, birbirine adanmış bir takımız.  Bir başka açıdan, Play Offlarda 2 günde bir maç oynayacağımızdan nasıl bir reaksiyon vereceğimize dair önemli bir done olacaktı. Takımıma teşekkür ederim. İkinci yarıda geriye düşmemize rağmen müthiş bir karakter ortaya koydular ve kazandık. Seyirciye, takıma ve bütün ekibe çok teşekkür ederim. Bizim için değerli bir galibiyet. Hedefimize adım adım ilerliyoruz” dedi.

“KAYBETMEYECEĞİMİZİ BİLİYORDUK”
Geriye düşmelerine rağmen maçı kazanacaklarına inandıklarını ifade eden Ali Ulaş Peker, “Bugün bizim için çok önemli bir maçtı. 13 maçlık galibiyet serisinin sonunda Bursaspor’a kaybettik. Bugün burada seyircimizle beraber kaybetmeyeceğimizi biliyorduk. İnandık ve savaştık. Bundan sonra kalan maçlarımızı da kazanmaya çalışıp playoffa en iyi yerden girip hedefimize ulaşmaya çalışacağız” dedi.

“BU HAKEMLERLE KİMSE MAÇ KAZANAMAZ”
Acıbadem Koçu Ahmet Dursun Kandemir ise, aldığı galibiyetten dolayı Petkispor’u tebrik etti. Hakemler konusunda şikayetçi olan Kandemir, “Bu hakemlerle bu ligde kimse deplasmanda maç kazanamaz” dedi.

Salon: Enka

Hakemler: Sami Özel, Tekin Özübir, Ali Köseoğlu

Petkim Spor: Adnan Önder Külçebaş 5, Adnan Önder Külçebaş 8, Gökhan Karabıyık 19, Polat Kaya 12, Recep Doğrusöz 2, Sercan Ergin 4, Terrance Orlando Campbell Jr 12, Kenan Bajramovıc 15,

Başantrenör: Burak Gören

Acıbadem Üniversitesi: Mutlu Demir 8, Can Altıntığ 16, Carl Bracey Arman Wrıght 31, Tutku Açık 3, Orbay Kaya 3, Nusret Yıldırım 2, Cevher Özer 4, Can Uğur Öğüt 3, 

Başantrenör: Ahmet Dursun Kandemir

İlk periyot: 15 – 15
İkinci periyot: 33-34 Acıbadem lehine
Üçüncü periyot: 54-53 Acıbadem lehine
Dördüncü periyot: 77-70 Petkim Spor lehine

//EGE BASIN GRUBU

Bu haber toplam 1031 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14