• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Petkimspor Federasyon Kupasından Elendi

Petkimspor Federasyon Kupasından Elendi
C Grubu’nda Bursaspor Durmazlar ve Türk Telekom, rakiplerini mağlup etti.

C Grubu’nda Bursaspor Durmazlar ve Türk Telekom, rakiplerini mağlup etti. Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Federasyon Kupası’nın son gününde C Grubu’nda Bursaspor Durmazlar, Türk Telekom ve Eskişehir Basket, rakiplerini mağlup etmeyi başardı. Bursaspor Durmazlar'ın ilk sırayı aldığı, Eskişehir Basket'in de ikinci olduğu turnuvada, Afyon Belediyesi ise en iyi üçüncü sıralamasından adını bir üst tura yükseldi.

Günün karşılaşmaları Bursaspor Durmazlar: 86 – Afyon Belediye: 82, Düzce Belediye: 56 – Türk Telekom: 80, Petkim Spor: 75 – Eskişehir Basket: 79 skorları ile sona erdi 

PETKİM SPOR 75  ESKİŞEHİR BASKET 79
Eskişehir Basket, dördüncü galibiyetini Petkim Spor’u 79-75'lik skorla mağlup ederek aldı.
Oyuna hızlı başlayan ve ilk periyotu 20-10 önde tamamlayan Eskişehir Basket, devre sonunda da 40-30’luk skorla aradaki farkı korudu. Üçüncü periyota ise savunmada iyi başlayan Petkim Spor, kaptığı topları özellikle Burak Erol’un etkili oyunuyla iyi değerlendirerek 25.dakikada skora dengeyi getirdi (44-44). Üçüncü periyotu 54-54 eşitlikle tamamlanan mücadelenin final periyotunda Yunus Emre Sonsırma ve Murat Göktaş ikilisiyle skor üreten Eskişehir temsilcisi, 35.dakikada durumu 63-56’ya getirdi. Eskişehir Basket, son bölümleri büyük bir çekişmeye sahne olan maçtan da 79-75 galibiyetle ayrıldı.

PETKİM SPOR - ESKİŞEHİR BASKET 75  79

1.    Devre [ 10 - 20 ] [ 20 - 20 ]

2.    Devre [ 24 - 14 ] [ 21 - 25 ]

ANTALYA | ANTALYA ATATÜRK Spor Salonu

Karşılaşmanın ardından görüşler şu şekilde:
Burak Gören (Petkim Spor)
“6 günde 5 maçlık önemli bir turnuva oynadık. Buraya iki önemli oyuncumuz sakatlığı nedeniyle gelemedi. Dar rotasyonla oynadık. Bizi umutlandıran; Eskişehir karşısında son topa kadar mücadele etmemizdi. Şimdi gerçek hayat başlıyor; ligde başarılı olmak için oyuncularımızla birlikte elimizden geleni yapacağız. Tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum.”

Burak Erol (Petkim Spor)
“Turnuvanın son gününde oynadık ve son maçımızı oynadık. En iyi şekilde hazırlandık ve elimizden geleni yaptık. Haftaya lig maçımızı kazanmak istiyoruz. Bugünkü mücadeleden dolayı teşekkür ederim.”

Brad Greenberg (Eskişehir Basket)
“Öncelikle bugün oyuncularımın gösterdiği performanstan dolayı mutluyum. Zor bir karşılaşma oynadık. Sakatlığı nedeniyle oynamayan oyuncularım vardı. Ama diğer oyuncularım bu takımın bir parçası olduğunu gösterdiler. Çok zorlu bir fikstür vardı. Ancak ben bu organizasyonun geleceğimiz için iyi olacağını düşünüyorum. Bu oyuncu ve oyuncularımı seviyorum. 6 günde 5 maç zordu ama başardık. Şimdi geleceğe bakıyoruz.”

Efekan Coşar (Eskişehir Basket)
“İkinci yarıda çok iyi mücadele ettik. Petkim Spor’u az sayıda tuttuk. Oyunun bir  bölümünde düşüş yaşadık. Ancak sonlarına doğru avantajımızı koruduk.” / EGE BASIN GRUBU

Bu haber toplam 1042 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14