• BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Selçuk Belediyesi İzmir Fuarı’nda

Selçuk Belediyesi İzmir Fuarı’nda
Selçuk Belediyesi İzmir Fuarı’nda

İzmir Enternasyonal Fuarı 86. Kez kapılarını açtı.  Türkiye’nin yanı sıra dünyanın en köklü uluslararası ticaret fuarlarından biri olan İzmir Enternasyonal Fuarı’na Selçuk Belediyesi de katıldı. Selçuk Belediyesi Standını ziyaret edenler arasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İzmir Valisi Erol Ayyıldız  ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da vardı.

İzmir Enternasyonal Fuarı Türkiye’nin en önemli fuarı olduğunu belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı;  “ İzmir Enternasyonal Fuarı geçmişi boyunca Türkiye’deki ticari hayatın, ekonomik hayatın gelişmesine büyük bir katkı sunmuştur. Ülke ekonomisine katkısı büyüktür. Biz bu fuarda Selçuk adına, özellikle de Selçuk turizmi adına yerimizi aldık. Amacımız her zaman olduğu gibi Selçuk’u, Selçuk turizmini daha önemli noktalara taşımaktır” dedi.

Selçuk’un tüm dünya için önemli olan tarihi destinasyonlarının altını çizen Başkan Bakıcı;  “ Biz Selçuk olarak8600 yıllık bir tarihi geçmişe sahibiz.  Birçok değerimiz var. Antik çağın en kalabalık şehirlerinden biri olan Efes Antik Kenti sınırlarımız içerisinde yer alıyor. Bunun yanı sıra Meryem Ana, Saint Jean, Çukuriçihöyük gibi birçok değerimiz var. Dolayısıyla Selçuk’un gezilip görülecek çok önemli bir destinasyon olduğunu dünyaya anlatmak için 18- 27 Ağustos tarihleri arasında İzmir Enternasyonal Fuarı’ndayız” dedi. Başkan Bakıcı Selçuk Standını ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız başta olmak üzere tüm konuklarla yakından ilgilendi.Selçuk’tan gelen Zeybek Grubu da fuar alanında bir gösteri sundu.

Selçuk Belediyesi İzmir Enternasyonal Fuar Alanı içerisinde 3 Nolu Hol, 30/36 numaralı stantta yer alacak. // EGE BASIN GRUBU

Bu haber toplam 693 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14