• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Serkan Acar'dan Aliağayı Uçuracak Projeler

Serkan Acar'dan Aliağayı Uçuracak Projeler
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar; düzenlediği proje tanıtım toplantısında, her fırsatta kullandığı “değişim” tanımının altını doldurmayı başardı. Acar, hazırlanan 3x7 metrelik panolar, kendisinde

SERKAN ACAR’DAN ALİAĞA’YI “UÇURACAK” PROJELER

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar; düzenlediği proje tanıtım toplantısında, her fırsatta kullandığı “değişim” tanımının altını doldurmayı başardı. Acar, hazırlanan 3x7 metrelik panolar, kendisinde içinden sunum yaptığı videolar ile Aliağa’da proje tanıtım toplantılarında çığır açarken, hazırlanan projeler ilçede müthiş bir sinerji oluşturdu. İşte son günlerde Aliağa’nın kahvelerden işyerine, toplu taşıma araçlarından ev sohbetlerine kadar konuşulan "Aliağa'ya Kent Kimliği Kazandıracak" değişim projeleri.

MEYDAN PROJESİ

"Aliağa Nefes Alacak"

Mevcut belediye binasını taşıyarak Demokrasi Meydanı'nı genişleteceğiz. Meydanın altına çift katlı yer altı otoparkı inşaa ederek, şehir merkezinin otopark sorununa çözüm getireceğiz.

"Kazanan Aliağa Olacak"

İstiklal Caddesi'ni trafiğe kapatıp tamamen yaya öncelikli “butik” bir cadde haline getireceğiz. Böylelikle hem siz değerli hemşerilerim hem de esnaf rahat edecek.

 "Yaşayan Bir Aliağa"

Aliağa'mızda yeni cazibe merkezleri oluşturmak zorundayız, şehir merkezini yaşanabilir, Aliağa'ya yakışır bir hale getireceğiz.

"Arka Plajlar Hayat Buluyor"

Arka Plajlar bölgesini “Ağapark Projesi” ile, içerisinde yaz - kış açık kafe ve restoranların olduğu, beach park, aquapark, spor alanları, piknik alanlarının olduğu bir alana çevireceğiz.

"2015 Yazında Ağapark'ta Denize Girilecek"

Arka Plajlar bölgesine inşaa edeceğimiz AĞAPARK'ta 2015 yılında denize girilecek. Artık şehrimiz hafta sonları İzmir'e taşınmayacak, aksine bir çekim merkezi olacak.

"Ağapark Halkın Olacak"

 Ağapark projemizin içerisindeki tüm şezlong ve şemsiyeler, wc, duş ve giyinme kabinleri ücretsiz olacaktır. Kafe ve restoranlarımızdaki tüm ürünleri halkımız market fiyatları ile temin edebileceklerdir.

 "Ağapark Cazibe Merkezi Olacak"

Ailece gidebileceğimiz, çocuklarımızın ve bizlerin eğleneceği, balık tutabileceği, spor yapabileceği, otoparkı olan bir cazibe merkezi inşaa edeceğiz. Ağapark içerisindeki piknik alanında sabit mangallar, oturma köşkleri ve piknik masaları 2015 yazından itibaren sizleri bekliyor olacak.

KONSER ALANI PROJESİ

"Aliağa Konser Alanına Kavuşacak"

“Avcı Ramadan” bölgesini konser alanı ve sivil toplum kuruluşlarının kullanabileceği mekânlardan oluşan bir merkez haline getireceğiz.

 "Sivil Toplum Kuruluşları Daha Etkin Olacak"

Sivil toplum kuruluşlarının rahat çalışabilmeleri için mekânlar tahsis edeceğiz. Yaşamaktan mutlu olduğumuz bir Aliağa'ya kavuşacağız. Bu proje ile kadınlarımızın el emeklerini sergileyip satışını yapabilecekleri bir yerleri olacak.

Balıkçı teknelerimizin bulunduğu liman; elektrik hatları, su hatları ve çevre düzenlemeleri ile balıkçılarımızın ve tekne sahiplerinin rahat edebilecekleri bir yer olacaktır.

KENT

"Şehir Olacağız"

Her mahalle ve köyde çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, engelli vatandaşlarımızın rahatça kullanabileceği en az bir park yapacağız.

"Aliağalı Çocuklar Çok Şanslı Olacaklar"

Parklarımızda 0-6 ve 6-12 yaş grubuna göre Aliağa’mıza özel tasarımları yaptırılan temalı parklarımızda ebeveynlerin oturup sohbet edebilecekleri bir alan olacak. Tüm parklarımızda ücretsiz internet hizmeti vereceğiz, "Trafik Sorununu Çözeceğiz" İzmir - Çanakkale yolu üzerindeki 3 noktada battı çıktı uygulamasının yapılmasını sağlayacağız.

Modern standartlarda otobüs durakları inşaa edeceğiz. Döner kavşakları, trafik ışıklarını, yönlendirme tabelalarını Aliağa'mıza yakışır nitelikte düzenleyecek, yaya geçitleri inşaa edeceğiz.

Aliağa Belediye'mizin ihtiyacı olan tüm şehir mobilyaları, belediyemizce kurulacak atölyelerde Aliağalı gençlerimizle beraber üretilecektir.

Bu atölyelerde gençlerimiz hem meslek sahibi olacak hem de aile bütçelerine katkı sağlayacaklardır.

OĞRETMENEVİ PROJESİ

Aliağa Öğretmenevi, eğitim camiamıza yeme, içme, barınma, okuma, iletişim, dinlenme gibi tüm ihtiyaçlarını sunacaktır. Öğretmenlerimizin yeni buluşma noktası şimdiden hayırlı olsun.


Serkan Acar Aliağa Öğretmenevi Projesi paylaşan: egeplay

ÜST GEÇİTLER

Çanakkale yolu üzerinde 3 adet yürüyen merdivenli, engelli asansörlü, modern yaya üst geçitlerimiz şimdiden Aliağa’mıza hayırlı olsun.


Serkan Acar'dan Aliağa Üst Geçitleri Projesi paylaşan: egeplay

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14