• BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Sinemalarda Bu Hafta

Sinemalarda Bu Hafta
Sinemalarda 08 Temmuz - 14 Temmuz tarihleri arasında vizyona girecek filmler şöyle

SİNEMALARDA BU HAFTA

Sinemalarda 08 Temmuz - 14 Temmuz tarihleri arasında vizyona girecek filmler şöyle;

The Legend of Tarzan
Tarzan Efsanesi
Oyuncular: Alexander Skarsgard, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou
Tarzan olarak bilinen Lord Greystoke, yıllar önce Afrika ormanlarını, karısı Jane ile birlikte arkasında bırakmıştır. Şimdi ise parlementonun ticari hükümet temsilciğini yapması için Congo'ya tekrar davet edilir. Ancak, Kaptan Leom Rom'un tezgahladığı açgözlülük oyununda piyon olduğundan bihaberdir. Fakat bu öldürücü komplonun arkasında olanların nasıl bir savaşı başlattıkları hakkında hiçbir fikirleri yoktur.

Mike & Dave Need Wedding Dates
Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
Oyuncular: Zac Efron, Anna Kendrick, Aubrey Plaza
İki erkek kardeş bir düğün için kendilerine eşlik edecek güzel kızlar ayarlamak isterler. Çözüm olarak da internete bir reklam videosu koyarlar. Fakat işler beklediklerinden daha farklı gelişir ve video bir anda kocaman bir viral kampanyasına dönüşür!

Cell
Frekans
Oyuncular: John Cusack, Samuel L. Jackson, Isabelle Fuhrman, Stacey Keach
Clay Riddell, yaşamlarıyla ilgili iyi haberler vermek için, arasının açık olduğu eşi Sharon'ı, Boston'daki havaalanından arar. Yazdığı romanının bilgisayar oyun haklarını yeni satmıştır ve evine, oğlu Johnny'nin yanına gelmek istemektedir. Ancak konuştuğu eşinin cevabından hemen önce hat kopar. Bilinmeyen bir frekans GSM şebekelerinde dolaşmaya başlar ve bu cep telefonu kullananlarda ölümcül bir öfke oluşmasına neden olur.

Midnight Special
Oyuncular: Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst, Adam Driver
8 yaşındaki oğlunun doğaüstü güçleri olduğunu fark eden baba, oğlunu koruyabilmek için bir kaçış planı yapar. Baba - oğulun takımına Sarah ve Lucas eklenir ve bildikleri korunmalı yere peşlerindeki polislere ve çeşitli gruplara yakalanmadan varmaya çalışırlar.

The Purge: Election Year
Arınma Gecesi: Seçim Yılı
Oyuncular: Frank Grillo, Edwin Hodge, Betty Gabriel, Kyle Secor
Filmde, Amerika'nın yeni kurucuları tarafından her yıl hayata geçirilen 12 saatlik anarşinin dehşet verici yeni bölümü gözler önüne seriliyor.

The BFG
Oyuncular: uby Barnhill, Mark Rylance, Rebecca Hall, Penelope Wilton
İnsanları yememe kararı verdiği için kendi türü arasında dışlanan sevimli bir devin yetimhanedeki Sophie isimli küçük bir kızla arkadaşlığını işleyen filmde fantastik dünyanın sert kuralları çocuk masumiyetine karşı duruyor!

Trenk the Little Knight
Küçük Şövalye Trenk
Seslendirenler: Georg Sulzer, Axel Prahl, Johannes Zeiler, Denis Lyons
Ortaçağ'da bir ejderha sorunu baş göstermiştir. Duke, bununla mücadele için bir turnuva yapmaya karar verir. Kazananın bir dilek hakkı olacaktır. Köylerden birinde yaşayan Trenk'in babası ise haksızca zindana atılmıştır. Trenk babasını kurtarmak için savaşmak zorundadır. Trenk ve arkadaşları ejderha ile savaşırken ejderhanın hiç bilinmeyen bir yönünü keşfederler.

Üç Harfliler 3: Karabüyü
Oyuncular: Seda Oğuz, Deniz Gündoğdu, Metin Yıldırım, Özay Fecht
Anne ve babasını kaybettikten sonra çocukluğunun geçtiği eski evde oturmak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan tekinsiz ve tuhaf kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol'un hayatlarını bir anda kabusa çevirir. Eve taşınan Dilek ve Kadir yeni evli bir çifttir. İkisinin de geçmişinde ürkütücü olaylar vardır ve farklı şekillerde Alev'in ailesine musallat olurlar.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
Oyuncular: Megan Fox, Stephen Amell, Will Arnett, Alessandra Ambrosio
Süper kötü Shredder hapishaneden kaçar ve dünyayı ele geçirmek için bir plan üzerinde çalışan çılgın bilim adamı Baxter Stockman ve iki ahmak fedai Bebo ve Rocksteady ile güçlerini birleştirir. Kaplumbağalar, Shredder ile başa çıkmaya hazırlanırken kendilerini Shredder gibi amaçları güden, daha da büyük bir düşmanla, kötülüğüyle nam salmış Krang'le karşı karşıya bulurlar.

Independence Day: Resurgence
Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
Oyuncular: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Maika Monroe
Uzaylıların dünyayı istila etmeye geldiği bir temayı işleyen ilk film gibi 2. devam halkası da aradan geçen 20 yılın ardından tekrar dünyayı istila etmeye karar veren uzaylı ırkını geri getiriyor. Dünya bir kez daha yok oluşun eşiğine gelmişken tanıdık ve yeni kahramanlar bir kez daha dünyayı kurtarmak için el ele veriyor.

 

Bu haber toplam 1335 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14