• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Şirinyer Pazar yeri için referandum

Şirinyer Pazar yeri için referandum
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Buca Belediye başkan adayı Cemil Şeboy, Şirinyer’de pazarcılarla buluştu.
ŞİRİNYER PAZAR YERİ İÇİN REFERANDUM
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
AK Parti Buca Belediye başkan adayı Cemil Şeboy, Şirinyer’de pazarcılarla buluştu. Yıllardır Pazar yerine kavuşamamaktan dert yanan esnafa seslenen Şeboy, “Pazar yerinin projesi hazır, ama son şeklini verecek olan sizler ve çevre sakinleri. İsterseniz proje için sandık kurarak mini bir referandum yaparız” dedi.
 
KARARI PAZARCILAR VERECEK
Şirinyer Pazar yeri ziyaretine Buca Pazarcılar Derneği’nin organize ettiği toplantıyla başlayan AK Parti Buca Belediye başkan adayı Cemil Şeboy, esnafın sorunlarını dinledi. Şirinyer’de 1070 tezgah açıldığını belirten pazarcılar, bir süre önce Pazar yeri için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Buca Belediyesi’nin konser ve havai fişeklerle protokol töreni yaptığını, ancak  ortada hiçbir çalışmanın olmadığını ifade ettiler. Belediye Başkanlığı döneminde Şirinyer Pazar yeri projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından ret edildiğini söyleyen Cemil Şeboy, “ Kendi yaptıkları projede Pazar yerini kasaba otogarı gibi bir hale getireceklerdi. Neyse ki kamu yararı olmadığı gerekçesiyle mahkemece iptal edildi. Bunlar İzmir’in hiçbir yerinde proje yapamıyorlar, Buca’da  nasıl yapacaklar? Biz burada üstünde otopark olan kapalı, modern bir Pazar yeri yapacağız. Tezgahlarının nerede duracağına, işleyişin nasıl olacağına ise pazarcı esnafı karar verecek. Gerekirse burada sandık kurarak mahalle halkının da katılacağı mini bir referandum yaparız.Ben yaptım oldu zihniyetiyle iş yapılmaz. Buca’da her şeyi beraber yaptık beraber yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14