• BIST 9457.24
  • Altın 2496.514
  • Dolar 32.5944
  • Euro 34.7827
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Tarım Profesyonelleri Buluşuyor

Tarım Profesyonelleri Buluşuyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Bu yıl 15 yaşına giren Growtech Eurasia 2015 Tarım Fuarı, Avrupa ve Balkan ülkelerinden Ortadoğu’ya, Kuzey Afrika’dan Türki Cumhuriyetler’e kadar geniş bir
74 ÜLKEDEN 80 BİN TARIM PROFESYONELİ  GROWTECH EURASİA’DA BULUŞUYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Bu yıl 15 yaşına giren Growtech Eurasia 2015 Tarım Fuarı, Avrupa ve Balkan ülkelerinden Ortadoğu’ya, Kuzey Afrika’dan Türki Cumhuriyetler’e kadar geniş bir coğrafyada tarım sektörü profesyonellerini, 02-05 Aralık 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da 4 gün süreyle aynı çatı altında buluşturuyor.
 
Tarlasında toprağını ekip biçen çiftçiden, dünya pazarlarına ihracat yapan dev şirketlere kadar sektörün her bir yapı taşını 02-05 Aralık 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da tek bir çatı altında toplayan Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, 15 yaşına giriyor.  Bu yıl fuara 30’u aşkın ülkeden 650’den fazla lider firma ve marka katılırken, ziyaretçi sayısının daha da geliştirilerek 74 ülkeden 80 binin üzerinde sektör profesyonelinin Growtech Eurasia 2015 Tarım Fuarı’nda ağırlanması hedefleniyor.
 
Avrasya’nın lider, Türkiye’nin en geniş kapsamlı tarım fuarı olan Growtech Eurasia 2015 Tarım Fuarı’nın 15’inci yaşına girmesinden mutluluk duyduklarını ifade eden UBM EMEA (Istanbul) Fuarcılık Grup Direktörü Engin Er, “Son yıllarda büyük bir atılım yapan ve dünyanın 16'ncı, Avrupa'nın 6'ncı büyük ekonomisine sahip olan Türkiye, dünyanın 7'nci, Avrupa'nın ise 1'inci en yüksek tarımsal gayri safi milli hasılasına sahiptir. Growtech Eurasia olarak, Avrupa ve Balkan ülkelerinden Ortadoğu’ya, Kuzey Afrika’dan Türki Cumhuriyetler’e kadar geniş bir coğrafyada her geçen gün öne çıkan etkin uluslararası tarımsal ihtisas fuarı olarak ülkemizin bu başarısında bizim de payımız olmasından gurur duyuyoruz” dedi.
 
Sektörün fuara olan ilgisinin bu yıl da çok büyük olduğuna dikkat çeken Engin Er, “Fuara iki ay kala, tüm yerlerimiz tamamen doldu. Tüm sektör profesyonelleri, Sera ve Teknolojileri, Tarım Teknolojileri ve Ekipmanları, Sulama Sistemleri, Tohumculuk, Fidecilik, Bitki Besleme ve Koruma, Biyolojik Mücadele, Tarımsal Makine ve Ekipmanları ile ilgili ulusal ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış ürün ve hizmetler bu yıl da eksiksiz olarak Growtech Eurasia’da biraraya gelecekler” dedi. 
 
Fuar programı kapsamında; Ekonomi Bakanlığı ile koordine edilerek, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği organizatörlüğünde “Alım Heyeti Programı” düzenlenecek.  Ticaretin gelişmesine olanak sağlayan, çevre ülkelerin potansiyel alıcıları ve karar vericilerinin katılacağı ikili görüşmelere tarım sektörü firmalarının buluşması sağlanacak ve ticari iş birlikleri sağlanacak. 
 
Growtech Eurasia 2015 Tarım Fuarı’nın Ana Sponsoru, İnovatif Tarım felsefesiyle organik gübre üretimi yapan Bactogen,  İletişim Sponsoru, Turkcell Çiftçi Birliği ile dünyanın kişiye özel ilk tarım danışmanlığı servisini sunan Turkcell, Co-sponsoru da bireylere ve reel sektöre yönelik olarak tasarlanmış yeni finansal hizmet platformu Findeks oldu. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14