• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Taşer rakiplerine meydan okudu

Taşer rakiplerine meydan okudu
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, projelerini açıkladıktan sonra rakiplerini yine er meydanına dav
MURAT TAŞER: BUYURUN, HALKIN KARŞISINA 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, projelerini açıkladıktan sonra rakiplerini yine er meydanına davet etti. Tüm adayların projelerini açıkladığını belirten Taşer, “Yüreğiniz varsa istediğiniz yerde halkın önüne çıkalım, tartışmayalım, İzmir Sevdamızı konuşalım" dedi.
Seçim gezilerine Aliağa`da devam eden Murat Taşer, MHP Aliağa Belediye Başkan adayı Serkan Acar’la birlikte esnaf ve pazaryeri ziyaretinde bulundu. Aliağa’nın sanayi potansiyeline rağmen yerel yönetimlerin beceriksiz idaresi nedeniyle geri kaldığını ifade eden Taşer, rakiplerini eleştirerek, “Belediye başkanlığına talip olan tüm adaylar projelerini açıkladı. Projesine, bilgisine, yaptıklarına daha çok güvenen adaylara sesleniyorum; yüreği varsa, İzmir sevdası varsa istediğiniz televizyon kanalında, istediği meydanda halkın karşısına çıkalım. Biriniz 10 yıl bakanlık yaptı, diğeriniz 10 yıl belediye başkanlığı yaptı. Siz İzmir`e şu hizmeti yaptık, İzmir’e şu eseri kazandırdık, diye söyleyin. Bakalım vatandaş ne diyecek. Ama sizin vatandaşın karşısına çıkacak yüzünüz mü var. İzmir sizin yüzünüzden her geçen gün geleceğini kaybediyor” şeklinde konuştu. İzmir’de doğup büyüdüğünü ve İzmir’in bütün sorunlarını bildiğini vurgulayan Murat Taşer, “İzmir ne AKP’ye muhtaç, ne de İzmir CHP’nin kalesi. İzmir, hizmete muhtaç, İzmir sevdanın kalesi. Bu sevda da bizde… Bunu diğer adaylar akıllarının bir köşesine yazsın” dedi.
 
NE VERDİNİZ, NE VAAT EDİYORSUNUZ
“İzmir’in durumu ortada, 10 yıldır değişen hiçbir şey yok. CHP adayı Kocaoğlu kendisinden yıllar önce yapılanları ben yaptım diye gösteriyor. Eşrefpaşa belediye hastanesi 1950 yılında belediyeye kazandırıldığı halde, büyük kanal projesini bizim yaptığımız halde; Doğal yaşam parkına ağaçları biz diktiğimiz halde kendisi yapmış gibi gösteriyor. Bu her şeyden önce İzmir’e karşı yapılmış siyasi bir ayıptır. Bunu İzmir kabul etmez.” Diyerek sözlerini sürdüren MHP Büyükşehir adayı Murat Taşer, AKP adayı Yıldırım içinse şunları söyledi; “ İzmir’in dilinden, gönlünden ve hassasiyetlerinden anlamaz, tepeden inme gelip milletvekili, talimatla gelip Büyükşehir adayı oldu. İcraat yapacak ne siyasi gücü ne de ekibi var, İzmir onu da kabullenmiyor” diye konuştu. 
Daha sonra İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin, Bosna’nın bağımsızlığını ilan etmesinin 22.yıldönümünün kutlandığı geceye katılan Taşer, büyük ilgiyle karşılandı. Kendisi de Balkan göçmeni olan Taşer, son zamanlar da yaşanan olayları hatırlatarak, sağduyu çağrısında bulundu. Taşer, Balkan göçmeni hemşerileriyle halay çekerek, yaşanan bağımsızlık coşkusuna ortak oldu.
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14