• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

TED Yeni Eğitim Yılına Hazır

TED Yeni Eğitim Yılına Hazır
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / TED Aliağa Koleji yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarına hızlı başladı. 12 yıllık kesintisiz eğitimle birlikte değişen programa göre yapılan düzenlemeler sonrası öğretmenler, 22 Ağustos 2012 gününden itibaren görevler

TED ALİAĞA KOLEJİ YENİ EĞİTİM YILI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / TED Aliağa Koleji yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarına hızlı başladı.  12 yıllık kesintisiz eğitimle birlikte değişen programa göre yapılan düzenlemeler sonrası öğretmenler, 22 Ağustos 2012 gününden itibaren görevlerine başladılar. 48–66 aylık öğrenciler okul öncesine bölümüne kayıt yaptırırken, İlkokul, Ortaokul ve Lise kayıtları da devam ediyor.

SBS ve LYS BAŞARISI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ
Seviye Belirleme Sınavına (SBS) giren 8. Sınıf öğrencileri Orta Öğretime Yerleşme Puanı  (OYP) ortalamalarına göre Aliağa birincisi olurken tamamı Anadolu Liselerine yerleşme başarısı gösterdiler. TED Aliağa Koleji Lisesi bu yıl tercih yapmayan 2 öğrencisi dışında tüm mezunlarını Yüksek Öğretim Programlarına yerleştirme başarısını gösterdi. Mezunların %32’si Devlet Üniversitelerini , %42’si Vakıf Üniversitelerinin Burslu programlarını, %26’sı ise Vakıf Üniversitelerine bağlı programları kazandılar.

TED ÜNİVERSİTESİ BİRİNCİSİ TED ALİAĞA KOLEJİNDEN
TED Aliağa Koleji Mezunu Saliha İpek Aksoy, Bu yıl ilk kez öğrenci alan TED Üniversitesinin Mühendislik Fakültesine Tam Burslu olarak birincilikle yerleşme başarısı göstererek TED Aliağa Kolejine özel bir mutluluk ve gurur yaşattı.

ORYANTASYON ve ETÜT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
TED Aliağa Koleji yeni eğitim öğretim yılında okula yeni kayıt yaptıran öğrencilerine yönelik ücretsiz İngilizce ve bu yıl SBS’ ye girecek 8. Sınıf öğrencilerine de etüt çalışmalarını sürdürüyor. Öğretmenler yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını katıldıkları seminer ve programlarla sürdürürken, öğretim kadrosuna bu yıl katılan öğretmenler 27–29 Ağustos tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen TED Okulları Oryantasyon Programına katılarak hazırlıklarına devam ettiler.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14