• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

TED'ten Başarı Bursu

TED'ten Başarı Bursu
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / 2011 SBS’ de 419 puan ortalaması ile büyük başarı elde eden ve öğrencilerinin %95’ini Fen ve Anadolu Liselerine yerleşme başarısı gösteren TED Aliağa Koleji, Lise bölümüne kayıtlarda, Genel Başarı Sırasına gör
TED ALİAĞA KOLEJİ BAŞARI BURSU VERECEK
 
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / 2011 SBS" de 419 puan ortalaması ile büyük başarı elde eden ve öğrencilerinin %95"ini Fen ve Anadolu Liselerine yerleşme başarısı gösteren TED Aliağa Koleji, Lise bölümüne kayıtlarda, Genel Başarı Sırasına göre %15"lik dilim içinde yer alana öğrencilere kontenjan dahilinde “Başarı Bursu” verecek.
 
İSTİKRARLI BAŞARI
TED Aliağa Koleji Müdürü İ. Orkun KARAPOSTAL “2010 SBS "de OYP başarı sırasına göre İzmir"in en başarılı 15 okulu içinde yer aldık. Her ne kadar 2011 SBS sonuçlarına göre okul başarı sıralamaları resmi olarak açıklanmamış olsa dahi benzer bir başarıyı bu yıl da öğrencilerimiz elde etti. İstikrarlı başarımızın temelinde öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin özveri ile sürdürdükleri çabalar ve ekip çalışması var” dedi.
 
BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİYORUZ
Okul Müdürü Karapostal “2011 SBS"de genel başarı sırasına göre %15"lik dilim içinde bulunan başarılı öğrencilere %20"den %100"e kadar öğrenim ücretinde indirim uyguluyoruz. İlköğretim okulumuzdan mezun olan ve sınav sonuçlarına göre Fen ve Anadolu Liselerin yerleşen öğrencilerimizin kazandıkları başarı burslarıyla TED Aliağa Koleji Lisesini tercih etmeleri en büyük mutluluğumuz. Diğer okullardan mezun olan başarılı öğrencileri de TED"li yapmak istiyoruz” dedi.
 
PROJELER VE AKADEMİK ETKİNLİKLER AĞIRLIKLI EĞİTİM
TED Aliağa Koleji Vakfı Özel Lisesinde öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanı sıra çeşitli projeler, ulusal ve uluslararası akademik etkinlikler, öğrenci zirvelerine katılım gibi aktivitelere ağırlık veriliyor. Öğrencilerin okul başarısı ile birlikte hayat başarılarına katkıda bulunacak etkinliklere özel önem veriliyor.
 
TED ALİAĞA KOLEJİ AVRUPA ARENASINDA
TED Aliağa Koleji Özel İlköğretim Okulu"nun AB Projesi olan Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklığı Projesi kabul edildi. Proje ile Almanya, İngiltere, İspanya, İtalya ve Estonya"daki okullarla iki yıl boyunca ortak projeler yürütecek. Öğrenme, öğretme, çalışma ve ortak bir Avrupa yaratmada Sanatsal Etkinliklerin Paylaşımı"nı içeren proje ile farklı ülkelerdeki öğrencilerin müzik, drama, dans, akrobasi içeren sanatsal etkinlikleri paylaşmasını amaçlanıyor. Projede İlköğretim ve Lise öğrencileri birlikte yer alacaklar.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14