• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Tekvandoculardan ödül Yağmuru

Tekvandoculardan ödül Yağmuru
ALİAĞA HABER/ Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Takımı Buca'da bu yıl ikincisi düzenlenen Buca BelediyeSpor Teakwondo Dostluk Turnuvası’ndan ödüllerle döndü. Toplam 190 sporcunun katıldığı Dostluk Turnuvası’nda Aliağa Gençlik Spor Kulübü Taekwondo

ALİAĞALI TEKVANDOCULARDAN ÖDÜL YAĞMURU

ALİAĞA GENÇLİK SPOR KULÜBÜ TAEKWONDO TAKIMI, BUCA’DA DÜZENLENEN TEKVANDO DOSTLUK TURNUVASINDA 12 MADALYA, GENEL KLASMANDA İSE İKİNCİLİLİK KUPASI KAZANDI.
 
ALİAĞA BELEDİYESİ
ALİAĞA HABER/  Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Takımı Buca'da bu yıl ikincisi düzenlenen Buca BelediyeSpor Teakwondo Dostluk Turnuvası’ndan ödüllerle döndü. Toplam 190 sporcunun katıldığı Dostluk Turnuvası’nda Aliağa Gençlik Spor Kulübü Taekwondo Takımı Yüksek Kuşak'ta (Siyah-Kırmızı- Mavi)  2 Birincilik, 2 İkincilik; Düşük Kuşak'ta (Sarı-Yeşil-Mavi) ise 2 Birincilik, 3 İkincilik, 3 de Üçüncülük elde etti.  
 
12 MADALYA, 1 KUPA İLE DÖNDÜLER
Çeşitli belediyelerin spor kulüplerinin de yer aldığı müsabakalarda takım olarak ‘genel klasmanda’ ikinci olan Tahsin Keçeci antrenörlüğündeki Aliağa Gençlik Spor Kulübü Taekwondo Takımı ilçeye toplam 12 Madalya, 1 kupayla döndü. 1998 ve 2002 doğumlu gençlerin kıran kırana yarıştığı müsabakalarda her siklette ilk 4 (dört) dereceye giren sporculara Madalya verildi. Yüksek Kuşak kategorisinde ter döken 16 sporcudan 2’si altın, 3’ü gümüş, 3’ü baronz madalya alırken; Düşük Kuşak’ta mücadele eden 6 sporcudan 2’si altın, 2’si de gümüş madalya kazandı.
 
KULÜP BAŞKANI UĞUR EREN: BAŞARILAR SÜRECEK
Aliağa Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, AliağaSpor'un her branşta önemli başarılar elde ettiğini belirterek tekvandoda elde edilen başarının da bunu arttırdığını söyledi.
Kulüp Başkanı Uğur Eren, “Sporcularımız turnuvada ilçemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiler. Genel klasmanda ikinci olmanın ve dereceye girerek ödül almanın haklı gururunu yaşıyoruz. İyi sonuçlar elde ettik. Sporcularımız yakın bir gelecekte Türkiye Şampiyonası’nda yarışacak” diye konuştu.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14