• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Termik Santrale HAYIR

Termik Santrale HAYIR
ALİAĞA HABER / Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi ‘Termik Santrale Hayır’ imza kampanyası başlattı. Petrol-İş Aliağa Şube Başkanı İsmail Doğan yaptığı yazılı açıklamada Yeni Foça’ya çok yakın olan Nemrut

PETROL-İŞ ALİAĞA ŞUBESİ"NDEN TERMİK SANTRALE HAYIR KAMPANYASI

 

PETROL-İŞ “TERMİK SANTRAL ŞAKA DEĞİL ÖLÜMÜN ADIDIR.”

 

ALİAĞA HABER / Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi "Termik Santrale Hayır" imza kampanyası başlattı. Petrol-İş Aliağa Şube Başkanı İsmail Doğan yaptığı yazılı açıklamada Yeni Foça"ya çok yakın olan Nemrut Sanayi Bölgesinde ENKA"nın dışında 3 termik santral daha kurulmak istendiğini söyleyerek “ Petrol-İş Aliağa Şubesi olarak Termik Santrale Hayır, kampanyasına destek veriyoruz” dedi.

 İsmail Doğan açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Termik santrale hayır kampanyasına destek veriyoruz, çünkü termik santral yapımıyla, Isı artışı ve pis sular nedeniyle deniz ekosistemi zarar görecek balıklar ölecek, bırakılan atık sular ve yüz binlerce tonluk gemi trafiği, yeni yapılacak limanlar ve atıklar denizin kalitesini bozacak denize girilemeyecek, tarımsal ürünler zarar görecek, toprağın verimi %70 azalacak, Kanser, erken ve sakat doğum nefes darlığı kalp hastalıkları hızla artacak, baca gazları sadece Aliağa, Foça değil İzmir körfezinin Kuzey kıyı ve güney bölgelerini etkileyecek, turizm büyük darbe alacak., insanlar göç edecek, tarihsel, sosyal, kültürel, geleneksel ilişkiler son bulacak. Yaşanası bir çevre için Termik santrale hayır diyoruz. Atacağınız bir imzayla sizinde desteğinizi bekliyoruz.”

İsmail Doğan kampanya imza föylerinin PETKİM ve TÜPRAŞ ta bulunan tüm fabrikalara dağıtıldığının bilgisini de verdi. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14