• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

Türkiye'nin En Meşhur Noteri Bu Filmde

Türkiye'nin En Meşhur Noteri Bu Filmde
TÜRKİYE'NİN EN MEŞHUR NOTERİ BU FİLMDE

Yanlış anlaşmalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan iddalı film Yanlış Anlama’nın çekimleri Bakü'de tamamlandı. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip filmde bazı sürpriz isimler de yer aldı. Türk televizyonlarının vazgeçilmez noteri Nihat Beyan, Yanlış Anlama ile kamera karşısına geçti. Noter rolü ile izleyeceğimiz Nihat Beyan'a daha önce Cem Yılmaz birçok kez göndermelerde bulunmuştu ancak Nihat Beyan ilk kez Yanlış Anlama ile izleyiciyle buluşacak. Ekim'de vizyona girecek olan Yanlış Anlama bir çok sürprizle beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Film, 2017'nin en iddialı komedileri arasında gösteriliyor.

Oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh ile birlikte İlker Ayrık, Hakan Bilgin, Bahadır Efe, Duygu Karaca, Sennur Nogaylar, Aykut Taşkın, Cengiz Okuyucu gibi isimler de bulunuyor. Azerbaycan’nın çok ünlü isimleri de kadroya eşlik ediyor. Pervin Abiyeva, Islam Mehreliyev ve Ferda Xuadaverdiyev gibi ünlüler filmde rol alan isimler arasında yer alıyor. 

Levent Cengizhan’ın yapımcılığında DADA Yapım imzalı filmin yönetmenliğini Ulaş Cihan Şimşek üstleniyor.

Türkiye  ve Azerbaycan arasındaki sıcak ilişkilerin komik bir hikayesiyle perdeye taşınan film Ekim’de vizyona giriyor. Film, Türkiye sinemalarıyla aynı zamanda  Azerbaycan sinemalarında da gösterime girecek.

KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN AMA YILIN KOMEDİSİ EKİM’DE VİZYONDA! 

Bu eğlenceli komedi filmi Türkiye ve Azerbaycan’da bulunan iki ailenin komik macerasını anlatıyor. Türkiye’den Azerbaycan’dan iki ailenin beraber geçirdikleri 10 günü anlatan filmde iki dilin hem yakınlığı hem farklılığı sonucu oluşan yanlış anlamaların getirdiği maceraları izleyeceğiz. Herkesin bildiği gibi, inen uçağa; uçak düşüyor diyen Azeriler’in hiç birimizin bilmediği daha nice kelime farklılıklarından meydana gelen komikler anlatılıyor. // EGE BASIN GRUBU

Bu haber toplam 1286 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14