• BIST 8979.75
  • Altın 2278.534
  • Dolar 32.3091
  • Euro 35.0426
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Uğur Okulları Kurucuları İzmir’de Buluştu

Uğur Okulları Kurucuları İzmir’de Buluştu
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Türkiye’nin öncü eğitim kurumu Uğur Okulları’nın Ege Bölgesi kurucuları İzmir’de biraraya geldi.
UĞUR OKULLARI EGE BÖLGESİ KURUCULARI İZMİR’DE BULUŞTU
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Türkiye’nin öncü eğitim kurumu Uğur Okulları’nın Ege Bölgesi kurucuları İzmir’de biraraya geldi. Toplantıya Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çakır ile Afyon, Manisa, Salihli, Aydın, Nazilli, Aliağa, Torbalı, Urla’daki Uğur Okulları’nın kurucuları katıldı. 
 
Anaokulundan üniversiteye kadar geniş bir alanda eğitim vermeye hazırlanan Uğur Okulları,  48 yıllık deneyimi ve çağdaş eğitim anlayışıyla eğitimde yepyeni bir dönem açıyor. Uğur Okulları’nın Ege Bölgesi’ndeki temsilcileri, geleceğin eğitimini konuşmak üzere İzmir Uğur Anadolu Lisesi’nde buluştu. 
 
“50 KAMPÜSTE 50 BİN ÖĞRENCİ HEDEFLİYORUZ”
Toplantıda konuşan Genel Müdür Yücel Yücel, “Bir öncü olarak dershanelerini okula ilk dönüştüren kurum olan Uğur Okulları, bu başarısını ülke geneline taşıyor. Üç yıldır tasarlanan özgün eğitim modeliyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerinden oluşan Uğur Okulları tüm Türkiye’de yaygınlaşıyor. 3 yılda 50 kampüs ve 50 bin öğrenci ile eğitimde öncü adımlar atmak amacındayız.” dedi. Hedeflerinin katma değeri yüksek üretim yapan nesiller yetiştirmek olduğunu vurgulayan Yücel, “Sadece Türk üniversitelerine değil, dünya üniversitelerine öğrenci hazırlayacağız. Bu yüzden 21. yüzyıl becerilerine sahip nesiller yetiştirmek için tüm olanaklarımızı seferber ettik. Çok iyi yabancı dil bilen, kodlama eğitimi almış, inter disipliner uygulamalara hakim öğrenciler yetiştireceğiz.” diye konuştu.
 
Toplantıda söz alan Urla Uğur Kurs Merkezleri Kurucusu Hakan Alabalık, “Uzun yıllardır İzmir Genel Koordinatörlüğü’nü yapan Yücel Yücel’in Uğur Okulları Genel Müdürü olarak atanması kurumumuza bir dinamizm ve heyecan getirdi. Uğur Okulları  yeni Eğitim-Öğretim Yılı’nda yepyeni bir başlangıç yapacak. 48 yıllık başarı geleneğini pekiştirerek sürdüreceğiz.” dedi.
 
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’na ikisi izmir’de olmak üzere anaokulundan liseye kadar hizmet verecek 11 yeni kampüsle merhaba diyecek.  / EGE BASIN GRUBU
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14