• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Ünlü Mamüller Manisa’da Büyük İlgi Gördü

Ünlü Mamüller Manisa’da Büyük İlgi Gördü
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen kariyer sohbetleri kapsamında Manisa’da “Bekir Develi ile Ün
BEKİR DEVELİ İLE ÜNLÜ MAMÜLLER MANİSA’DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen kariyer sohbetleri kapsamında Manisa’da “Bekir Develi ile Ünlü Mamuller” adlı stand-up gösterisi düzenledi.
 
Bedesten Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen gösteriye Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Kemal Koçkaya, İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç, Şehzadeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Öztürk, Şube Müdürü Volkan Sarıtaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın Danışmanı Yunus Öztürk, Gençlik Merkezleri Koordinatörü Levent Tokay, Gençlik Merkezleri Proje Koordinasyon Müdürü Günseli Duman ve çok sayıda öğrenciler katıldı. 
 
Program öncesi konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından 81 ilde organize edilen bu program, sizlerle dertleşme adına, sizlerin duygularına düşüncelerine bir nebze katkıda bulunma adına, geçmişten günümüze gelen bir kıssadan hisseyle de bütünleşecek bir program olacak. Bu tür programlar gençlerimize çok şey katacaktır. İnşallah Manisalı gençlerimiz de bu programdan istifade edeceklerdir. Gençlik merkezlerimizin kapıları bütün gençlerimize her zaman açıktır. Burada gençlerimize yönelik çok güzel çalışmalar yapılmaktadır. Bütün gençlerimizin buralardan faydalanmalarını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.   
 
Öğrencilerle bir araya gelen ünlü TV programcısı Bekir Develi’nin stand-up gösterisi yoğun ilgi gördü. Hayatındaki pek çok konu hakkında tecrübelerini mizahi bir üslupla anlatan Develi, öğrencilere iş hayatı, manevi dünya ve ailevi ilişkiler hakkında çeşitli tavsiyelerde bulundu.
 
Eğitimdeki pedagojik farklılıkları eğlenceli üslubuyla anlatan Develi, izleyicileri kahkahaya boğdu.
 
Program sonrasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman ve Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal Bekir, Develi’ye teşekkür ederek çiçek ve mesir macunu takdim ettiler.
“Ayrıca programın ardından katılımcılara Şehzadeler Belediyesi tarafından pilav ve ayran ikram edildi.
 
Develi stand-up gösterisinin ardından İl Müdürü Dr. Savaş Duman ile birlikte Şehzadeler Gençlik Merkezi’ne geçerek burada da gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. / EGE BASIN GRUBU
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14