• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Veliler Başkana Teşekküre Geldi

Veliler Başkana Teşekküre Geldi
ALİAĞA HABER/ ALFACTİVİ / YENİVİZYON GAZETESİ/ İzmir’in Aliağa ilçesindeki okullara çeşitli destekler veren Aliağa Belediyesi, kentte yüksek standartlarda eğitim verilmesi için çeşitli çalışmalar yapıyor.
BELEDİYE EĞİTİME DESTEK VERDİ, VELİLER TEŞEKKÜRE GELDİ
 
ALİAĞA BELEDİYESİ’NİN İLÇEDEKİ OKULLARA VERDİĞİ DESTEK, EĞİTİM CAMİASI VE VELİLERİ MEMNUN EDİYOR. 
 
OKUL AİLE BİRLİĞİ, BAŞKANA TEŞEKKÜRE GELDİ.

ALİAĞA HABER/ ALFACTİVİ / YENİVİZYON GAZETESİ/ İzmir’in Aliağa ilçesindeki okullara çeşitli destekler veren Aliağa Belediyesi, kentte yüksek standartlarda eğitim verilmesi için çeşitli çalışmalar yapıyor. Aliağa Belediyesi’nin ilçedeki okullara verdiği destek, eğitim camiası ve velileri memnun ediyor. Mehmet Saka İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği yönetimi okullarına yaptıkları hizmetlerden dolayı Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a makamında yapılan ziyarete Mehmet Saka İlköğretim Okulu Müdürü Turgay Ceylan, Okul Aile Birliği Başkanı Hafize Sezişli ve Okul Aile Birliği yöneticileri katıldı.
 
VELİLERDEN BAŞKANA HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un tüm eğitim kurumlarına çok önemli desteklerde bulunduğunu belirten Mehmet Saka İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Hafize Sezişli “Okulumuzun eksiklerinin giderilmesi konusunda her zaman bizlerin yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Turgut Oğuz’a ve emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Belediyemizin destekleri olmasa bir çok sorunumuzu bu kadar kolay çözemezdik” dedi.
 
BAŞKAN TURGUT OĞUZ; “DESTEKLERİMİZ SÜRECEK
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz “Olanaklarımız ölçüsünde okullarımıza destek olamaya, eğitimin sıkıntısız sürmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Eğitim konusunda kurumlar kadar tüm bireyler çok hassas olmalı. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi ve gelişim göstermesi için herkes elini taşın altına mutlaka sokmalı. Aliağa Belediyesi olarak eğitim kurumlarına desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.
 
Ziyaret sonunda okullarına yapılan hizmetlerden dolayı okul aile birliği başkanı Hafize Sezişli Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a teşekkür plaketi verdi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14