• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

Yıldırım: “Aliağa, Türkiye’yi Geleceğe Taşıyacak”

Yıldırım: “Aliağa, Türkiye’yi Geleceğe Taşıyacak”
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir programı kapsamında Aliağa’ya gelen AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı makamında konuk etti.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir programı kapsamında Aliağa’ya gelen AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı makamında konuk etti.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve beraberindeki heyet, Aliağa programı kapsamında Aliağa Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretten büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa’nın ülke ekonomisine katkısı ve belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

BAŞKAN SERKAN ACAR, “ALİAĞA ÜRETEN BİR ŞEHİR”
Aliağa’nın sanayisi ve limanlarıyla Türkiye’ye değer katan, üreten bir şehir olduğunu belirten Başkan Serkan Acar, dış ticaretin yüzde 6’sını, ülke ekonomisinin yüzde 2’sini Aliağa’nın karşıladığını söyledi. Başkan Serkan Acar daha sonra Binali Yıldırım’a Dokuz Eylül Üniversitesi Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi ile yapımı devam eden katlı kavşak ve sosyal donatı projeleri hakkında bilgi verdi.

BİNALİ YILDIRIM: “ALİAĞA, TÜRKİYE’Yİ GELECEĞE TAŞIYACAK”
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ise Aliağa’nın İzmir’in lokomotif ilçesi olduğunu belirterek, “Aliağa, Türkiye’nin sanayi üretiminde ilk sıralarda yer alıyor. Aliağa tüm özellikleriyle Türkiye’yi geleceğe taşıyacak potansiyele sahiptir” ifadelerini kullandı.  

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, makam ziyareti sonrası günün anısına Binali Yıldırım’a Aliağalı üretici kadınlar tarafından el emeği ile hazırlanan tarihi Helvacı kilimi hediye etti.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın başkanlık makamında gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti İzmir Milletvekilleri, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, STK temsilcileri ve parti yöneticileri de hazır bulundu. 

Bu haber toplam 522 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14