• BIST 8718.11
  • Altın 2241.916
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1537
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Yılın Komedisi Vizyona Girdi

Yılın Komedisi Vizyona Girdi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İlk filmde yaklaşık 7 milyon seyirciyi sinema salonlarına çeken ve kahkahalarla güldüren serinin ikinci filminde komedinin dozu arttı.
YILIN KOMEDİSİ VİZYONA GİRDİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İlk filmde yaklaşık 7 milyon seyirciyi sinema salonlarına çeken ve kahkahalarla güldüren serinin ikinci filminde komedinin dozu arttı. Geçtğimiz hafta yayınlanan fragman, 4 Aralık’tan itibaren atılacak sinema salonlarında yankılanacak kahkahaların adeta habercisi oldu.
 
Yayınlanan ilk teaserları 2 milyondan fazla izlenen ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ eğlenceli fragmanıyla sinema sektörüne de neşeyi getirdi.
 
FİLMİN İZMİR GALASINA OPTİMUM OUTLET EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
4 Aralık Cuma günü vizyona giren filmin İzmir özel gösterimi, 12 Aralık Cumartesi Günü Saat:15:30'da Optimum Outlet etkinlik meydanında düzenlenecek söyleşi sonrasında Cinemaximum salonlarında 3 salonda birden gerçekleştirilecek.
 
Filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yanı sıra, yönetmen Selçuk Aydemir ile filmin oyuncuları da İzmir özel gösteriminde yer alacaklar. 
 
GÖLBEY'DEN AÇIKLAMA
BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada; " Beşiktaş Kültür Merkezi olarak bu sezonda da galalarımıza devam ediyoruz. Büyük bir coşku ve geniş bir katılımla gerçekleştirdiğimiz, Karabela ve Hayat Öpücüğü filmlerinin ardından Düğün Dernek 2 ile İzmir seyircisine unutulmaz anlar yaşatacağız. Tüm İzmirlileri bu güzel heyecana ortak olmak için 12 Aralık Cumartesi günü Optimum Outlet’e bekliyoruz” dedi
 
MUHTEŞEM EKİP BİR ARADA!
İlk filmde oğlu Tarık’ın düğünü için ekibi toplayan İsmail, bu kez torunu Matias’ın sünneti için kolları sıvadı. İsmail’in önderliğinde Tüpçü Fikret, Çetin, Muallim Saffet ve Yılmaz’ın gerçekleştirdiği ‘sünnet operasyonu’ yılın en çok gülünen hikayesi olacak.
 
Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut ve Rasim Öztekin’in paylaştığı filmde Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun, Ayhan Taş, Açalya Samyeli Danoğlu ve Erdal Tosun da rol alıyor!
 
4 Aralık 2015 itibarıyla tüm Türkiye’yi güldürmeye başlayan, Selçuk Aydemir imzalı ‘Düğün Dernek 2’nin biletleri www.cinemaximum.com.tr,  www.mybilet.com,  www.biletinial.com  ve tüm sinema gişelerinde satışta.
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14