• BIST 13703.13
  • Altın 6515.99
  • Dolar 47.5608
  • Euro 54.9924
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 27 °C

1.Ulaş Bayam Futbol Turnuvası’nda Şampiyonların Kupa Heyecanı

1.Ulaş Bayam Futbol Turnuvası’nda Şampiyonların Kupa Heyecanı
Aliağa Galatasaray Futbol Okulu tarafından Mavi Bayraklı Ağapark’ta organize edilen ‘1.Ulaş Bayam Futbol Turnuvası’ sona erdi.

Aliağa Galatasaray Futbol Okulu tarafından Mavi Bayraklı Ağapark’ta organize edilen ‘1.Ulaş Bayam Futbol Turnuvası’ sona erdi. 28 Haziran tarihinde başlayan turnuva sonunda dereceye giren takım ve performanslarıyla dikkat çeken sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Galatasaray taraftar grubu UltraAslan’ın yurt içi koordinatörü Aliağalı Ulaş Bayam anısına düzenlenen turnuva Gençler Ligi ve Yıldızlar Ligi olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı bir o kadar da dostluğun yarıştığı turnuvada 13 takım ve 120 sporcu mücadele etti.

Çekişmeli geçen mücadeleler sonunda Gençler Ligi Şampiyonu Asist Spor, Yıldızlar Ligi Şampiyonu ise Volespor oldu. Turnuvanın en değerli oyuncusu Nihal Hayri, en centilmen ve en değerli oyuncusu Ares Bayam, en az gol yiyen kalecileri Poyraz Eser Saygı, Alphan Peker, asist kralları Ediz Coşkun, Mehmet Can, gol kralları ise Yusuf Akbaş ile Mehmet Can oldu.

Turnuva sonunda düzenlenen törende sporculara madalya ve kupalarını takdim eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Aliağa Galatasaray Futbol Okulu’nun temel gayesi önce iyi bir insan ve sporcu yetiştirmektir. Turnuvaya katılan tüm sporcularımız eminim ki iyi bir insan ve iyi birer sporcu olarak yetişecektir. Bu amaca hizmet eden futbol okulumuza çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın başarılı insanlar olarak yetişebilmeleri adına özveride bulunan, spora teşvik eden ailelerimizde de sonsuz teşekkür ediyorum. Hiç şüphem yok ki çocuklarımız geleceğimizin teminatı olacaktır” dedi.

Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Adem Koç, turnuvaya katkılarından ötürü Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür plaketi takdim etti. Sporcu ailelerinin de yoğun ilgi gösterdiği kupa töreni çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu. 

Bu haber toplam 408 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • İzmir İtfaiyesi’nin ilk kadın şoförü20 Temmuz 2026 Pazartesi 11:04
  • Raflar boşalıyor, belgeler ekrana taşınıyor20 Temmuz 2026 Pazartesi 10:26
  • İzmir Büyükşehir’de yapay zeka seferberliği18 Temmuz 2026 Cumartesi 14:42
  • İzmir’de mezarlıklarda Türkiye’ye örnek olacak model18 Temmuz 2026 Cumartesi 14:27
  • OGM'den Kritik Uyarı18 Temmuz 2026 Cumartesi 11:32
  • Büyükşehir'den işitme cihazı desteği16 Temmuz 2026 Perşembe 14:23
  • Dikili’ye modern hayvan bakımevi14 Temmuz 2026 Salı 11:51
  • Yapay zekâ televizyon ve sinema sektörünü dönüştürüyor!11 Temmuz 2026 Cumartesi 11:15
  • Merhum Başkan Şahin dualarla anıldı11 Temmuz 2026 Cumartesi 10:42
  • İzmir gürültüyle savaş açtı07 Temmuz 2026 Salı 15:39
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14