• BIST 10158.63
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

23 Nsan Kutlamaları

23 Nsan Kutlamaları
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle geleneksel hale getirilen makamların bir saatliğine çocuklara teslim edilmesi uygulaması kapsamında Aliağa Belediye Başkanlığı koltuğuna Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Erdem

BAŞKAN KAYA"NIN  KOLTUĞUNA ALİAĞA ŞEHİT ÇAVUŞ BÜLENT KULA İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİSİ ERDEM ÖZDEMİR OTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle geleneksel hale getirilen makamların bir saatliğine çocuklara teslim edilmesi uygulaması kapsamında Aliağa Belediye Başkanlığı koltuğuna Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Erdem Özdemir oturdu.
Okul Müdürü Ramazan Akbalık, sınıf öğretmeni İsmail Aktaş, Matematik Öğretmeni Selda Okmar ve 7. Sınıf Öğrencisi Yağmur Kızılpınar ile 8 sınıf öğrencisi Fatma Manislioğlu ile birlikte Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya"yı ziyaret eden Aliağa Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu öğrencisi Erdem Özdemir başkanlık koltuğuna oturarak bir saatliğine Aliağa Belediye Başkanı oldu.
Aliağa"nın sanayisinin yanında yeşili ve doğası ile güzel bir görünümü olduğunu söyleyen küçük Başkan Özdemir, “Bu güzelliklerin korunarak daha da artırılması için çalışacağız” dedi. Aliağa"da denize verilen kanalizasyonun çok acele olarak bir arıtma tesisi yapılarak bertaraf edilmesi gerektiğine işaret eden temsili Başkan Özdemir, Aliağa Avcı Ramadan Bölgesi"nde akşamları içki içenlerin çevreye rahatsızlık verdiğine değinerek, Emniyet Müdürü Özkan Demirkurt"u telefonla bağlatarak bu konuda yardımcı olmasını rica etti. Erdem Özdemir, dünyanın barış içinde çocukların rahat büyüyeceği bir ortam haline gelmesi dileğiyle herkesin bayramını kutladı. Temsili Başkan Özdemir son olarak okullarının eksikliklerini aktararak Başkan Tansu Kaya"dan destek istedi.
Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya"da, şehir genelindeki tüm okulların bahçesine girerek fiziki ihtiyaçlarının yerine getirildiğini vurgulayarak, okulların her türlü ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını söyledi.Avcı Ramadan Bölgesi için de bir ihale hazırlığı içinde oldukları bilgisini veren Başkan Kaya, yakın bir zamanda bölgenin Aliağa"ya yakışır estetik bir görünüme kavuşturulacağını belirtti. Başkan Kaya, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı kutladı.
Başkan Kaya daha sonra öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14