• BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 8 °C

Aliağa Belediyesi'ne Teşekkür

Aliağa Belediyesi'ne Teşekkür
Eğitime verdiği destek ve katkılar nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yanı sıra okul müdürlükleri ve okul aile birliklerinden övgü ve teşekkür alan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a bir teşekkür de

ALİAĞA BELEDİYESİ'NE BİR TEŞEKKÜR DE CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU"NDAN

ALFA TİVİ www.alfativi.net

Eğitime verdiği destek ve katkılar nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü"nün yanı sıra okul müdürlükleri ve okul aile birliklerinden övgü ve teşekkür alan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"a bir teşekkür de Cumhuriyet İlköğretim Okulu"ndan geldi. Okul Müdürü Ahmet Bakır Avrupa Birliği (AB) Hayat Boyu Öğrenme Programı (LLP) Comenius çalışmaları ve okulun eksikliklerinin tamamlanması konusunda katkıları nedeniyle Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"a teşekkür etti.   

Bakır"dan Başkan Oğuz"a plaket
Comenius proje ekibi öğretmenlerinden Selma Uzun, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Kambur ve Okul Aile Birliği yöneticileri ile birlikte Başkan Oğuz"u ziyaret eden ve teşekkür plaketi sunan Okul Müdürü Bakır  “Gerek bugüne kadar okulun eksiklerini ve ihtiyaçlarını karşılamakta gerekse okulun katıldığı AB Hayat Boyu Öğrenme Programı (LLP) Comenius hazırlık çalışmalarına yaptığınız desteklerden dolayı okulum, öğretmenlerin ve öğrencilerim adına teşekkür ederim .” dedi.

Başkan Oğuz; “Eğitim öğretim projelerine kayıtsız kalamayız”
Comenius proje ekibi öğretmenlerinden Selma Uzun"da Letonya"da düzenlenen AB Hayat Boyu Öğrenme Programı (LLP) Comenius hazırlık çalışmalarının çok olumlu geçtiğini belirterek “Bu proje kapsamında Letonya"da Ülkemizi, İzmir"i ve Aliağa"yı en güzel şekilde tanıttığımıza inanıyorum.” dedi. Comenius Programının; okul öncesi eğitim, ilköğretim ve ortaöğretim alanlarını kapsayan ve temel amacı “Okul Eğitimi" alanında Avrupa ülkeleriyle işbirliği yapmak suretiyle eğitimde kaliteyi artırmak ve kültürel diyalogu sağlayarak dil öğrenimini teşvik etmek olduğunu vurgulayan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Projeye AB dışından katılan birkaç ülkeden biriyiz. Proje aktif bir Avrupa vatandaşı olma yolunda katılımcıların kişisel gelişimleri için gerekli olan temel becerileri ve yeterlilikleri edinmelerini amaçlıyor. Dolayısı ile böyle bir projeye kayıtsız kalamazdık. Eğitim projelerine ve okullara elimizden gelen desteği sürdüreceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14