• BIST 10268.58
  • Altın 2442.209
  • Dolar 32.2276
  • Euro 34.7434
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Aliağa, Eroğlu’nu Bağrına Bastı

Aliağa, Eroğlu’nu Bağrına Bastı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDEN ALİAĞA’DA GÖRKEMLİ SEÇİM STARTI. CHP’NİN GENÇ İNŞAAT MÜHENDİSİ ADAYI BARIŞ EROĞLU, PARTİ BİNASINDA COŞKULU BİR BULUŞMAYLA YOLA ÇIKTI
ALİAĞA, CHP’NİN GENÇ ADAYI BARIŞ EROĞLU’NU BAĞRINA BASTI
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
 
Aliağa siyasetinin genç ismi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, miting gibi bir buluşmayla seçim startını verdi. 
 
Barış Eroğlu’nun adaylığının açıklamasının ardından seçim sürecini başlatmak üzere CHP Parti binasında yapacağı basın açıklaması, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle adeta mitinge dönüştü. Basın açıklamasını Parti binasının balkonundan yapmak zorunda kalan Eroğlu’na caddeyi dolduran yaklaşık 2 bin 500 kişi destek verdi. 
 
BASIN AÇIKLAMASI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
Aliağa CHP İlçe binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, CHP Aday Adayı Hayal Han, CHP İzmir İl yöneticileri, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Vatandaşlar sık sık “Gençliğin umudu, Barış Eroğlu” sloganları atarak genç adaya destek verdi. Basın açıklamasının ardından CHP Başkan Adayı Eroğlu, Aliağa belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ve vatandaşlar yürüyerek seçim bürosuna gitti. Seçim bürosunda kesilen pasta ile seçim çalışmaları resmen başladı. 
 
BAŞKAN OĞUZ’DAN BARIŞ EROĞLU’NA TAM DESTEK
Basın Açıklamasında Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, genç başkan adayı Eroğlu’na tam destek verdi. “Genç arkadaşlarımdan hangisi çıkarsa yanında koşturacağıma söz verdim” diye konuşan Başkan Oğuz, “Başkan Adayımız Barış Eroğlu ve partim bana ne hedef gösterilirse koşturacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum” dedi.
 
ADAY ADAYI HAYAL HAN’DAN SİYASET DERSİ
CHP Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Hayal Han da partisine ve CHP Adayı Eroğlu’na tam destek verdi. Vatandaşlara da hitap eden Han, “Her zaman partim için çalışacağımın sözünü verdim. Bu gün de buradayım sonuna kadar da partimin adayını destekliyorum. Hepimizin bu şekilde davranması gerektiğini, başka türlü başarıya ulaşmamızın mümkün olmadığına inanıyorum. Özellikle ilçemizin geçirdiği şu süreci göz önünde bulundurursak, bizim sen ben kavgasıyla geçirecek zamanımız yok. Bu nedenle desteğinizi sonuna kadar sağlamanızı istiyorum” dedi. 
 
CHP İLÇE BAŞKANI DURMAZ’DAN BİRLİK ÇAĞRISI
CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, “Biz bir arada olursak, biz beraber olursak, biz birlikte yürürsek başarı var. Hep birlikte yürümek zorundayız. Hiç birimiz Cumhuriyet Halk Partisinden daha büyük değiliz. Hiç birimiz bu ülkenin ezilenleri, demokrasiye aç, sömürülen kesimlerinin ve daha iyi yaşamak isteyen kesimlerinin Cumhuriyet Halk Partisine olan umudunu karartmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel iktidarı için her yerde sokak sokak, ev ev çalışacağız. Türkiye’nin karanlıktan aydınlığa geçtiği bu zor süreçte Cumhuriyet Halk Partisi ile yürüme kararı aldığınız için sizleri kutluyorum.” Dedi.
 
BARIŞ EROĞLU, “KAZANAN, ALİAĞA OLACAK”
CHP’nin 1981 Aliağa doğumlu genç İnşaat mühendisi başkan adayı Barış Eroğlu, “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi’nin birer neferleriyiz. Aday adaylık sürecimiz bitti ve adayımız belirlendi. Tüm aday adaylarımız partimizin iktidar olması için hep beraber sizlerle el ele, gönül gönüle vererek çalışacağız. 30 Mart akşamı kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, Kazanan Aliağa olacak” dedi.
 
GENÇ ADAYDAN GENÇLERE MESAJ
Konuşmasında gençlere de seslenen Başkan Adayı Eroğlu, “CHP’nin en genç adayı olarak öncelikle sizleri temsil ediyorum. Omzumuz da çok ağır bir yük var. Bu seçimden başarı ile çıkıp 5 yıl Aliağa’yı çok iyi yönettikten sonra daha fazla genç aday olacak. Enerjimizi doğru kullanıp çok güzel işler yapacağız” dedi.
 
ALİAĞA’YI BİRLİKTE YÖNETME SÖZÜ
Genç İnşaat Mühendisi başkan Adayı Eroğlu, “Hepimiz Aliağa’nın yaşanabilir, daha kaliteli daha güzel bir şehir olmasını istiyoruz. Bunun için hep beraber, birlikte çalışacağız. Oluşturacağımız esnaf komiteleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri ile Aliağa’yı ortak akılla hep beraber yöneteceğiz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Sokakta da yanınızda daha çok olan bir belediye başkanı göreceksiniz” dedi.
 
Konuşmaların ardından CHP Başkan Adayı Barış Eroğluve Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz caddeyi dolduran coşkulu vatandaşlarla birlikte yürüyüşe geçerek CHP seçim bürosuna giderek seçime start pastasını birlikte kesti. 
 
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14