• BIST 10169.04
  • Altın 2402.551
  • Dolar 32.2602
  • Euro 34.7247
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Aliağa'da Bir İlk Yine Körfez'den

Aliağa'da Bir İlk Yine Körfez'den
Aliağa Körfez Dershanesi SBS de büyük bir başarıya imza attı. Aliağa da bir ilk olna bu başarıda 3 öğrenci soruların tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan alarak Türkiye derecesi yaptılar. Aliağa’nın eğitim alanında yüzünü güldüren ve öğrencilerin veli

ALİAĞA DA BİR İLK; 3 ÖĞRENCİ SBS DE TAM PUAN ALDI

 

KÖRFEZ DERSHANESİNDEN 3 ÖĞRENCİ SBS DE TAM PUAN ALDI

 

Aliağa Körfez Dershanesi SBS de büyük bir başarıya imza attı. Aliağa da bir ilk olna bu başarıda 3 öğrenci soruların tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan alarak Türkiye derecesi yaptılar. Aliağa"nın eğitim alanında yüzünü güldüren ve öğrencilerin velilerini sevindiren başarıyı Fatih Duman, Mustafa Haşimoğlu ve Tarık Çevik elde etti. Bu yıl 8. sınıf SBS sınavlarında büyük başarı elde eden Aliağa Körfez Dershanesi"nin Müdürü Halil İbrahim Berber Ege Bölgesi"nde 24 yıl ve Aliağa da ise 14 yıldır faaliyet gösteren Körfez Dershanelerinin geldiği noktanın sevgi ve özveriyle mümkün olduğunu ifade etti. H. İbrahim Berber gelişmiş toplumlarda bireyin eğitiminin önemli olduğunu söyleyerek “Genç, fedakar ve çalışkan öğretim kadromuz ile bu yıl derece yapan öğrencilerimizin başarıları bir yıllık çalışmalarının sonucu değildir. İlköğretim 6. sınıftan itibaren düzenli olarak dershanemize devam etmeleri ve düzenli çalışmalarının ürünü olarak öğrencilerimiz bu başarıyı elde ettiler.” Dedi.

 

Türkiye ve Aliağa"da dereceye girerek Aliağa"nın eğitimdeki başarısını gösteren Fatih Duman, Mustafa Haşimoğlu, Tarık Çevik de elde ettikleri başarıyı yalnız başlarına elde etmediklerini ifade ederek, başarılarında ailelerinin, okuldaki ve dershanedeki öğretmenlerinin çok emeği olduğunu söyleyerek bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Rekortmen öğrenciler başarı için istikrarlı ve disiplini çalışmanın şart olduğunu, bunun yanında sosyal hayattan da kopmadan sınavlara hazırlanmanın önemli olduğunu dile getirdiler.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14