• BIST 10336.5
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 5 °C

Aliağa’da Liderlik Forumu

Aliağa’da Liderlik Forumu
ALİAĞA HABER / Aliağa da bulunan okul müdürleri Intel ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde ‘MEB & İntel Öğretmen Programı’ kapsamında, eğitim yöneticileri Liderlik Forumu

ALİAĞA DA OKUL MÜDÜRLERİ İNTEL LİDERLİK FORUMUNA KATILDI

ALİAĞA HABER / Aliağa da bulunan okul müdürleri Intel ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde "MEB & İntel Öğretmen Programı" kapsamında, eğitim yöneticileri Liderlik Forumu Seminerine katıldı. Gazi İlköğretim Okulu Bilişim Teknolojisi Sınıfında yapılan seminer 7 ve 8 Aralık günlerinde 2 gün boyunca tam gün olarak gerçekleştirildi.

Bergama Mert Öztüre İlköğretim Okulu Müdürü Turan ŞEN ve Menemen Asarlık 100.Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Öztorakçı"nın öğretim görevlisi olduğu seminerde kursiyerlere yeni nesil öğrenme araçları tanıtılarak bu araçların kullanımı ile ilgili Aliağa İlçe Merkezinde görev yapan 20 okul müdürüne eğitim verildi. Eğitim Yöneticisi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sami BALCI ve Eğitim Görevlileri Turan ŞEN ile Ahmet Öztorakçı tarafından seminer sonunda eğitime katılan Okul Müdürlerine sertifikalar verildi.

Aliağa Gazi İlköğretim Okulu"nda yapılan liderlik eğitim seminerine katılmaktan dolayı çok memnun olduklarını belirten okul müdürleri bu tür hizmet içi eğitim faaliyetlerinin, eğitimin kalitesine önemli katkı sağlayacağını belirterek, benzer eğitim etkinliklerinin ilerleyen zamanlarda tekrarlanmasını dilediklerini ifade ederek, seminere ev sahipliği yapan Gazi İlköğretim Okulu yöneticilerine de teşekkür ettiler.

MEB & Intel Öğretmen Programı projesi kapsamında tüm öğretmenlerin yeni nesil öğrenme metotlarını kullanabilmeleri, teknoloji destekli eğitim etkinlikleri tasarlayabilmeleri ve bu etkinlikleri yönetebilmeleri, yeniliklere açık öğrenen ve öğretenler olabilmeleri hedefleniyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14