• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

Aliağa'da MHP'den Birlik Ve Dayanışma Yemeği

Aliağa'da MHP'den Birlik Ve Dayanışma Yemeği
Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe teşkilatı Teşkilatı, Kamu Sen’e bağlı sendika başkanları ve üyeleri ile Aliağa Ülkü Ocaklarıi ile birlikte Aliağa’da birlik ve dayanışma çatısı altında toplandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe teşkilatı  Teşkilatı, Kamu Sen’e bağlı sendika başkanları ve üyeleri ile Aliağa Ülkü Ocaklarıi ile birlikte Aliağa’da birlik ve dayanışma çatısı altında toplandı.

MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Nuray Aydemir  ve yönetim kurulu Üyeleri ile Kamu Sendikası  İzmir Temsilciliği  ve sendikaya  bağlı kısım sendika başkan  ve yöneticileri ile Aliağa Ülkü Ocakları ile birlikte  Güzelhisar tesislerinde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemek öncesinde kısa bir konuşma yapan MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray  Aydemir,birliğin ve beraberliğin en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde bir araya gelmenin mutluğunu yaşadığını  belirten   Başkan Aydemir “Türk Cihan hakimiyeti Mekrüfesi’nin aziz temsilcileri. Birlik ve Beraberlik temalı istişare toplantımıza hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Birliğin ve beraberliğin en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde sizlerle beraber olmanın ayrıcalığı ve mutluluğu içindeyim. Değerli Dava Arkadaşlarım. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’den emanet aldığımız kutlu davamızı Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin emir ve talimatları ile yaşatıyoruz. İzmir’imizi ve Aliağa’mızı doğrudan etkileyen 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimine çok az bir zaman kaldı.
Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin olurları ile Belediye Başkanımız Serkan Acar tekrardan Belediye Başkan Adaylık başvurusunu tamamlamıştır. Bu Minval de İzmir de Cumhur İttifakı Aliağa da Serkan Acar diyor, hepinizi sevgi ve saygı selamlıyorum. İfadelerini kullandı.

Türkiye Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi. İrfan Toksoy   ise yaptığı  konuşmada ise  Birlik ve Dayanışma  Yemeği düzenlediklerinden ötürü MHP Aliağa İlçe Teşkilat Başkanı  Nuray Aydemir Ve Yönetimine teşekkür etti.

MHP İlçe Teşkilatının birik, beraberlik ve kaynaşma altında düzenlediği yemek organizasyonu ile Başkanlar ve sendika başkanları hep birlikte dayanışma ve kucaklaşma altında anlamlı bir mesaj vermiş oldu.
 
Etkinliğe ,  Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Petrol İş Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan Kamu-Sen İzmir İl Temsilci Türk Eğıtım-Sen Izmır-2 Irfan Toksoy ,Türk Eğıtım Sen İzmir-1 Merih Eyyup Demır, Türk Eğıtım Sen Izmir-3 Ömer Yıldırım ,Türk Eğıtım-Sen Izmır-4 Hüseyin Ormancı , Türk Büro-Sen-3 Hasan Demirel ,Türk Büro-Sen-4 Ali Erbaş ,Türk Dıyanet Vakıf-Sen Mehmet Öksüz ,Türk Sağlık-Sen İzmir-1 Barış Koçak ,Türk Sağl1k-Sen İzmır-2 Senol Atıc1 ,Türk Sağlık-Sen Ünıversıte Osman Ata Türk ,Tarım Orman-Sen Ugur Istek ,Türk Ulaşım-Sen-1 Ömer Fırtana, Türk Yerel Hizmet-Sen Şevket Güçlü, ürk Dıyanet vakıf sen  Aliağa Temsilcis Nuğman Badak,Türk Egitim sen  Aliağa Temsilcisi Osman Öngören, Türk Büro sen Aliağa SGK Yusuf Torun ,Vergi dairesi Murat Gemici,Devlet Hastaesi Gülcan Altınsöz,Adliye Secil yağcı,Mal müdürlügü Abdullah Kaya,Türkav Erdal Yıldırım, Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Cağatay Ulu ,MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir Ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı

mhp-03-001.jpgmhp-04-001.jpg

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14