• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

ALTO'dan Başarı Ödülleri

ALTO'dan Başarı Ödülleri
Aliağa Ticaret Odası’nın ödülleri başarının mimarı öğretmenlerin huzurunda öğrencilere verildi. TÜPRAŞ Aliağa Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı kapsamında

ALİAĞA TİCARET ODASI BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

Aliağa Ticaret Odası"nın ödülleri başarının mimarı öğretmenlerin huzurunda öğrencilere verildi. TÜPRAŞ Aliağa Halk Eğitim Merkezi"nde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı kapsamında yapılan ödül töreninde ÖSS ve SBS sınavlarında ilçe birinciliği kazanan öğrencilere başarı sertifikası ve hediye çeki verildi.

ÖSS"DE BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
2009 ÖSS SAY-1- SAY-2 Aliağa İlçe 1. si olan Alp Oğuz Anadolu Lisesi Öğrencisi Emel Kocasoy"a ödülü Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik;  2009 ÖSS EA-1- SÖZ-1 Aliağa İlçe 1.si Cansu Akkaya"ya ödülü Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ömer Ömeroğlu, 2009 ÖSS EA-2 Aliağa İlçe 1.si Aliağa Anadolu Lisesi Öğrencisi Zehra Gündoğmuş"a ödülü Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, 2009 ÖSS SÖZ-2 Aliağa İlçe 1.si 80.Yıl Cumhuriyet Lisesi öğrencisi Ceyda Akdoğan"a ödülü Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, 2009 ÖSS YDS Aliağa İlçe 1.si TED Özel Aliağa Lisesi öğrencisi Gül Dönmez"e ödülü Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili Ömer Ertürk verdi. SBS BİRİNCİLERİNE ÖDÜLLER
Seviye Belirleme Sınavı (SBS) birincisi başarılı öğrenciler; Gazi İlköğretim Okulu öğrencisi Damla İnci"ye ödülü Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Elif Çıtak"a ödülü Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erol Güngör, Gazi İlköğretim Okulu öğrencisi Onural Koruculu"ya ödülü Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem tarafından verildi.

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka yaptığı konuşmada, öğrencilerin başarı ödüllerini, bu başarının mimarı olan öğretmenlerin huzurunda verdikleri için büyük mutluluk duyduğununu ifade etti. Saka, “Yarınlarımız olan gençlerimizi başarıya teşvik etmek, başarılı olanları da ödüllendirmek için buradayız. Öğrencilerimizi kutlarken, Bu başarının mimarı olan öğretmenlerimize de saygı ve sevgilerimizi bir kez daha ifade ediyoruz” dedi.

ALİAĞA'NIN GELECEKLERİ!
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Aliağa"da eğitim gören başarılı öğrencilerin Oda tarafından bundan böyle ödüllendirileceğini belirterek, “Öğrencilerimizin başarısı aynı zamanda Aliağa"nın başarısıdır. Bu öğrencilerimiz gelecekte Aliağa"nın yetiştirdiği birer değer olarak Aliağa"ya ve ülkemize katkı sağlayacak. Oda olarak biz de onları bu yolda teşvik etmek istedik. Bu çalışmamızda bize destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14