• BIST 10233.57
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Alto'dan resim yarışması

Alto'dan resim yarışması
Aliağa Ticaret Odası, öğrencilerin gözüyle Aliağa’yı resmetmek için yarışma açtı. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Yarışmaya Aliağa’daki ilköğretim okulu öğrencileri katılabilecek. İlk olarak 2008 yılında düzenlenen yarışmada Nam

ALİAĞA TİCARET ODASI"NDAN İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE RESİM YARIŞMASI…

 

 

ALİAĞA TİCARET ODASI, ÖĞRENCİLERİN GÖZÜYLE ALİAĞA"YI RESMETMEK İÇİN YARIŞMA AÇTI. YARIŞMAYA ALİAĞA"DAKİ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ KATILABİLECEK.

 

ALİAĞA TİCARET ODASI"NDAN RESİM YARIŞMASI: ALİAĞA"DA YAŞAM!

 

Aliağa Ticaret Odası, öğrencilerin gözüyle Aliağa"yı resmetmek için yarışma açtı. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Yarışmaya Aliağa"daki ilköğretim okulu öğrencileri katılabilecek. İlk olarak 2008 yılında düzenlenen yarışmada Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Özgür Özgedik"in, Aliağa'yı bir sanayi ve deniz kenti olarak düşünerek yaptığı resim birinci olmuştu.

 

Aliağa Ticaret Odası, son 30 yılda hızlı sanayileşmenin ve ekonomik büyümenin en somut görüldüğü yerlerden olan Aliağa'nın öğrenci gözüyle nasıl algılandığını Resim yarışmasıyla görecek. Oda, öğrencilerin gözüyle Aliağa"yı resmetmek için yarışma açtı. Yarışmaya Aliağa"daki ilköğretim okulu öğrencileri katılabilecek. Öğrenciler resimlerini 1–10 Mayıs tarihleri arasında Okul Müdürlüklerine teslim edecek. Yarışmada Dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecek. Oda tarafından hazırlanan afişler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe merkez belde ve köylerindeki 32 İlköğretim okuluna dağıtıldı.

 

Aliağa"daki İlköğretim Okullarındaki Öğrenciler yarışmaya gönderecekleri resimleri her türlü resim tekniğiyle yapabilecek. 1–10 Mayıs tarihlerinde okul müdürlüklerine teslim edilen resimler okullardan toplanarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü"nde oluşturulacak 6 kişilik resim seçici kuruluna sunulacak. Üç resim öğretmeni ile üç Ticaret Odası temsilcisinden oluşacak seçici kurul, resimler arasında değerlendirme yaparak dereceye giren çalışmaları belirleyecek. Dereceye giren öğrencilere ödülleri daha sonra açıklanacak tarihte Aliağa Ticaret Odası"nda düzenlenecek törenle verilecek.

 

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka yaptığı yazılı açıklamada, “Son 30 yılda baş döndürücü bir hızla gelişen Aliağa'nın, öğrencilerimiz gözüyle nasıl göründüğü ve nasıl algılandığını görmek istedik. Bugünü resimleriyle görüp değerlendiren çocuklarımız, yarınlarda daha güzel bir Türkiye"yi de kendileri inşa edecek. Yarışmayı düzenlememizde bize büyük desteği olan Aliağa İlçe milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14