• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Binali Yıldırım Menemen'de

Binali Yıldırım Menemen'de
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “İnsan nerede yaşıyorsa, nerede bir ocak tütüyorsa biz oraya hizmet getirdik” dedi. Herkesin aynı
BİNALİ YILDIRIM: NEREDE BİR OCAK TÜTÜYORSA ORAYA HİZMET GÖTÜRDÜK
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “İnsan nerede yaşıyorsa, nerede bir ocak tütüyorsa biz oraya hizmet getirdik” dedi. Herkesin aynı medeniyetin evlatları olduğunu kaydeden Yıldırım, farklılıklarımız zenginliklerimizdir. Biz herkese her kesime hizmet ettik, bu her zaman böyle devam edecek” diye konuştu. 
 
İZBAN DURAKLARI YAPILACAK
Menemen ilçesi temaslarına Devlet Hastanesini ziyaretiyle başlayan Binali Yıldırım, vatandaşlarla bir araya geldi. Menemen Belediye Başkan Adayı Doktor Mehmet Kaplangı ile birlikte Asarlık beldesinde bulunan seçim ofisini açan Yıldırım, Menemen’de İZBAN durağını ilk iş olarak yapacaklarını kaydetti. Yıldırım, “Menemen’de İZBAN’ın durağı yok. Asarlık, Menemen ve Koyundere’de İZBAN durağı yapılacak. Burada eksik olan PTT şubesi içinde çalışmalar için düğmeye basıldı” dedi. 
 
BERABERLİKLERİ ÖN PLANA ÇIKARACAĞIZ
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Asarlık beldesinde şu mesajları verdi; “Ayrılıklarımızı değil, beraberlikleri ön plana çıkaracağız. Paylaşacak çok şeyimiz var. Hepimiz aynı kültürün, aynı medeniyetin evlatlarıyız. Alpaslan Malazgirt’e geldiğinde Anadolu tarihi başlıyor. Biz böyle bir neslin evlatlarıyız. Ne oldu da birbirimize yan gözle bakıyoruz. Bunun ülkemize kazandırdığı bir şey var mı? Dönüp bakıyoruz, 30 bin insanımız gitti. Ne için? Kocaman bir hiç. Bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz da bir şey olmadı, neden 30 senedir birbirimizle uğraşıyoruz. Bu oyun dün başka türlü oynanıyordu, bugün başka türlü oynanıyor. Maksat Türkiye’nin ayak bağlarını çözmek. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Kaynaklarımızı enerjimizi birbirimizi yormak için değil, ihya etmek için kullanacağız.”
 
KİMSEYİ MAĞDUR ETMEDİK
Oynanmak istenen oyunu bozduklarını ve kardeşlikleri, birlik ve beraberlikleri pekiştirdiklerini kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti; “Hakkari, Şırnak, Bingöl Havaalanlarını yaptık. Güneydoğu Anadolu bölgesinde beş bin kilometre duble yol yaptık. Bu bölgede yaşayan insanlarımız mağdur olmasın dedik. Batman’ın, Siiirt ve Mardin’in yolları İzmir’den aşağı değil. İnsan nerede yaşıyorsa, nerede bir ocak tütüyorsa biz oraya hizmet götürdük, getirdik.”
Binali Yıldırım, Menemen Devlet Hastanesi bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Hastane çevresindeki esnafı da ziyaret eden Yıldırım, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14