• BIST 10247.75
  • Altın 2395.162
  • Dolar 32.2695
  • Euro 34.6233
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

Caner Güneş'i Kaybettik

Caner Güneş'i Kaybettik
ALİAĞA VİDEO HABER – İzmir’in Aliağa İlçesi’nde Atatürk İlköğretim Okulu 7-B sınıfı öğrencisi Caner Güneş (14) sabah okula giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

OKUL YOLUNDA HAYATINI KAYBETTİ

ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİSİ CANER GÜNEŞ OKULA GİDERKEN İKİ ARACIN ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ.

ALİAĞA VİDEO HABER – İzmir"in Aliağa İlçesi"nde Atatürk İlköğretim Okulu 7-B sınıfı öğrencisi Caner Güneş (14) sabah okula giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. İzmir Çanakkale karayolunda karşıdan karşıya geçerken önce 45 N 3621 plakalı minibüsün çarptığı daha sonra ise arkadan gelen 35 VH 080 plakalı kamyonetin çarpması ile kamyonetin altında kalan Caner Güneş olay yerinde can verdi. Sabah 7 sıralarında evinden çıkarak okuluna gitmek için çift şeritli İzmir Çanakkale karayolunda karşıya geçmek isteyen Güneş"e görgü tanıklarına göre önce Menemenden Şakran"a Pazar için giden 45 N 3621 plakalı minibüsün sürücüsü pazarcı Osman Fidan (39) çarptı. Çarpma ile çantasını düşüren Caner Güneş çantasını yerden almak istediğinde ise Buca"dan Bergama İstikametine giden nakliyeci Uğur Kula (25) yönetimindeki 35 VH 080 plakalı kamyonetin altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti. Baba Mehmet Güneş"in şimdiki eşinden olan 3 aylık kızını bakıcıya götürmek için annesi ile birlikte çıktığı o esnada kaza mahallini gördüğü ama kazaya karışanın oğlunun olduğunu anlamadığı ifade ediliyor. Kazadan 15 dakika sonra tekrar evine geldiğinde komşuları tarafından oğlunun kaza geçirdiği haberini alan baba Mehmet Güneş de büyük şok yaşadı.

Mehmet Güneş"in ilk eşinden olan ve kazada hayatını kaybeden Caner Güneş"in aynı okulda 6-C sınıfında okuyan kardeşi Begüm Güneş ise abisinin kaza haberini okulda öğretmenleri tarafından öğrendi. Atatürk İlköğretim Okulu idarecileri ile Milli Eğitim Müdürü ve yardımcıları da derin üzüntü yaşayarak aileyi teskin etmeye çalıştı. Aliağa Helvacı Mahallesinde bir yemek şirketinde çalışan anne Nezahat Güneş de kaza haberini alır almaz Aliağa Devlet Hastanesi morguna geldi. Hastane de baygınlık geçiren anneye ilk müdahale acil serviste yapılarak yatıştırılmaya çalışıldı. Kaza haberinin okulda duyulması üzerine de öğrenciler ve öğretmenleri büyük üzüntü yaşadı. Caner Güneş"in sınıfında bulunan arkadaşları da çok sevdikleri arkadaşlarının ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğuldular.

Kazaya karışan minibüs ve kamyonetin sürücüleri de sağlık kontrollerinin ardından savcılığa sevk edildi. Öğretmenleri tarafından da çok sevilen ve sessiz sakin kişiliği, efendiliği ile tanınan Caner Güneş"in (14) cenazesi bugün Merkez Camiinde Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aliağa Kabristanlığında toprağa verildi. Cenazeye İlçe Protokolü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Saadettin Dumlu, İlçe Milli Eğitim Camiası, Okul idarecileri, okul öğrencileri, yakınları, sevenleri ve Okulda ki sınıf arkadaşları da katılarak Caner"i son yolculuğuna uğurladılar.

Cenaze namazını kıldıran Merkez Camii İmamı Recep Uğraşkan da cenaze namazı öncesi kısa bir konuşma yaparak okula giderken hayatını kaybeden küçük Caner için yakınlarına başsağlığı diledi. İmam Recep Uğraşkan trafiğe dikkat çekerek “ Bu yaşanan can kayıpları kader mi elbette kader ama bunu değiştirmek alacağımız tedbirler ile elimizde. Türkiye de bir de trafik terörü var. Bu taptaze canların aramızdan trafik terörü ile ayrılması bizi derinden yaralıyor. Lütfen biraz daha dikkat edelim ve başka canlar gitmesin.” Dedi.

Öte yandan bugün saat 10.00 da yapılması planlanan Atatürk Yol Koşusu da iptal edilerek başka bir tarihe ertelendi, yine Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencisi Caner Güneş"in vefatı nedeniyle Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı"nın (TEGV)  yürüttüğü “Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimleri” projesi kapsamında TÜPRAŞ"ın işbirliğiyle Aliağa Atatürk İlköğretim Okulu"na konuşlandırılan gezici öğretim biriminin bugün yapılması planlanan açılışı da ileri bir tarihe ertelendi. Atatürk İlköğretim Okulu ve çevre okullardaki öğrencilere katkıda bulunması planlanan gezici öğrenim birimi TÜPRAŞ İzmir Rafineri Müdürü Şahin Çalbıyık, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve TEGV görevlilerinin katılımıyla hizmete başlayacaktı.

Aliağa Atatürk İlköğretim Okulu 7-B sınıfı öğrencisi Caner Güneş (14) okula gitmek için çıktığı yolda karşıdan karşıya geçerken iki aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

Caner Güneş"in cenazesi aynı gün Aliağa Merkez Camiinde Cuma Namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aliağa Kabristanlığında toprağa verildi. Cenazeye İlçe Protokolü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Saadettin Dumlu, İlçe Milli Eğitim Camiası, Okul idarecileri, okul öğrencileri, yakınları, sevenleri ve Okulda ki sınıf arkadaşları da katılarak Caner"i son yolculuğuna uğurladılar.

Atatürk İlköğretim Okulunda bulunan sınıf arkadaşları ve öğrenciler cenaze namazında arkadaşları için gözyaşı döktüler.

Canergunes5-6: Caner Güneş"in Babası Mehmet Güneş 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14