• BIST 13782.42
  • Altın 6512.6
  • Dolar 47.6002
  • Euro 55.0518
  • İstanbul 31 °C
  • Ankara 32 °C

Dikili'de Önce İş Güvenliği...

Dikili'de Önce İş Güvenliği...
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli, Dikili Belediyesi Kültür Evi’nde gerçekleştirilen organizasyonla iş sağlığı ve güvenliği eğitim
Dikili Belediyesi, ‘Önce İş Güvenliği’ dedi
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli, Dikili Belediyesi Kültür Evi’nde gerçekleştirilen organizasyonla iş sağlığı ve güvenliği eğitimi aldı
 
İş Güvenliği Uzmanı Önder Bulut tarafından, belediyenin ağır ve tehlikeli iş kollarında çalışan personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilerek, personele daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için uyması gereken kurallar ve olası durumlardaki yasal hakları anlattı.  
 
‘İş Kazaları ve Meslek Hastalıkları Önlenebilir’
Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan tüm personele verilen eğitim seminerinde teknik konular ana başlığı altında kişisel koruyucu donanımların kullanımı, güvenlik ve sağlık işaretleri, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ile güvenlik kültürü konuları işlendi. İş Güvenliği Uzmanı Önder Bulut, gerçekleştirilen eğitim seminerinde iş kazalarının oluşmasındaki etmenleri ve meslek hastalıklarını önleme konusunda alınacak tedbirleri anlatarak, dikkat edildiğinde ve gerekli tedbirlerin alındığında iş kazalarıyla meslek hastalıklarının önlenebileceğini örnekleriyle anlattı. Bulut, tarafından verilen eğitim seminerinde çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası, meslek hastalıkları, iş yeri temizliğinin önemi ve düzeni, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı konuları ile güvenlik ve sağlık işaretlerinin önemi ve güvenlik kültürünün faydaları konuları da detaylı işlendi. 
 
"Tüm Riskleri Ortadan Kaldırmak İçin Çalışıyoruz"
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, belediye şantiyelerinde ve iş sahalarında iş kazaları ile meslek hastalıklarını sıfıra indirmek, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak için tüm tedbirleri aldıklarını belirtti. Belediye Başkanı Tosun, ‘Bizim olmazsa olmaz kriterimiz personelimizin iş güvenliğini sağlamak için tüm riskleri ortadan kaldırmaktır. Bu nedenle personelimizin görevlerini güvenli bir şekilde sürdürmesi için gerekli olan tedbirleri alıyoruz. Personelimizin de günün şartlarına ve teknolojik gelişmelere paralel olarak güvenlik ve sağlık konularında bilgilenmesi içinde bu seminerleri periyodik olarak yapmayı sürdüreceğiz’ dedi. 
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • İzmir İtfaiyesi’nin ilk kadın şoförü20 Temmuz 2026 Pazartesi 11:04
  • Raflar boşalıyor, belgeler ekrana taşınıyor20 Temmuz 2026 Pazartesi 10:26
  • İzmir Büyükşehir’de yapay zeka seferberliği18 Temmuz 2026 Cumartesi 14:42
  • İzmir’de mezarlıklarda Türkiye’ye örnek olacak model18 Temmuz 2026 Cumartesi 14:27
  • OGM'den Kritik Uyarı18 Temmuz 2026 Cumartesi 11:32
  • Büyükşehir'den işitme cihazı desteği16 Temmuz 2026 Perşembe 14:23
  • Dikili’ye modern hayvan bakımevi14 Temmuz 2026 Salı 11:51
  • Yapay zekâ televizyon ve sinema sektörünü dönüştürüyor!11 Temmuz 2026 Cumartesi 11:15
  • Merhum Başkan Şahin dualarla anıldı11 Temmuz 2026 Cumartesi 10:42
  • İzmir gürültüyle savaş açtı07 Temmuz 2026 Salı 15:39
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14