• BIST 10173.42
  • Altın 2448.97
  • Dolar 32.2743
  • Euro 34.9166
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 8 °C

Eğitim Gönüllüsü Başkan

Eğitim Gönüllüsü Başkan
İzmir’in Aliağa İlçesi’nde Belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılarak eksikleri giderilen Cumhuriyet İlköğretim Okulunda bir tören düzenlenerek katkıda bulunanlar plaketle ödüllendirildi. Törende Konuşan Aliağa Belediye

 

BELEDİYE"NİN DESTEĞİ İLE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILARAK ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRILAN ALİAĞA CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULUN"DA TÖREN DÜZENLENDİ

 

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI TANSU KAYA “ALİAĞA"DAKİ OKULLARIMIZA MADDİ DEĞERİ 1 MİLYON YTL"Yİ AŞKIN YARDIM VE DESTEKTE BULUNDUK”

 

KAYMAKAM BULGURLU, “İNŞAAT MÜHENDİSİ OLAN BELEDİYE BAŞKANI TANSU KAYA"YA EĞİTİME DESTEKLERİNDEN DOLAYI BUNDAN SONRA EĞİTİMCİ BAŞKAN DİYECEĞİZ”

 

İzmir"in Aliağa İlçesi"nde Belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılarak eksikleri giderilen Cumhuriyet İlköğretim Okulunda bir tören düzenlenerek katkıda bulunanlar plaketle ödüllendirildi. Törende Konuşan Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, 2004 yılından bu güne Aliağa Belediyesi olarak eğitime yaptıkları yardım ve desteğin maddi değerinin 1 Milyon YTL"yi aşkın olduğunu söyledi.

İzmir"in Aliağa İlçesinde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulunun bahçe ve peyzaj düzenlemesi ile birlikte okul çevresine ihata duvarının yapılması Aliağa Belediyesi"nce gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü"nün öncülüğünde Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği düzenledikleri bir törenle Aliağa Belediyesi"ne ve katkıda bulunanlara teşekkür etti. 

 

EĞİTİME 1 MİLYON YTL

Törende konuşan Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, Belediye olarak ilçede bulunan eğitim kurumlarının her zaman yanında olduklarını ve her türlü desteği büyük bir fedakarlıkla verdiklerini dile getirdi. Aliağa Cumhuriyet İlköğretim Okuluna önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında yeni ve modern bir kantin binası kazandıracakları müjdesini veren Başkan Kaya, “Göreve geldiğimizden bu güne Eğitim ve Öğretim kurumlarımıza belediye olarak verdiğimiz destek ve katkının maddi değeri 1 Milyon YTL"nin üzerinde. Bugüne kadar verdiğimiz desteği bundan sonrada aynı hız ve şevkle vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

KULÜBEDEN MODERN EĞİTİM YUVASINA

Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya"ya okullarına yaptığı katkıdan dolayı teşekkür eden Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Cuma Karabulut"ta “Aliağa"mızın güzide eğitim kurumuna çağdaş bir fiziki görünüm kazandıran Başkanımız Tansu Kaya ve ekibine teşekkür ederim” dedi. Karabulut, “1992"de hizmete giren okulumuz 2006 yılında ek binasına kavuştu. Kurulduğu günden bu yana geçen 15 yıllık süre zarfında okulumuz iki tümseğin üzerine kondurulan şirin bir kulübe görünümündeydi. Gelinen noktada Belediyemizin de katkılarıyla modern, çağdaş bir eğitim kurumuna dönüştü” diye konuştu.

 

“EĞİTİMCİ BAŞKAN İLAN EDİYORUZ”

Cumhuriyet tarihinin en büyük eğitim yatırımlarının yapılmakta olduğuna dikkat çeken Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu da eğitime katkılarından dolayı İnşaat Mühendisi olan Belediye Başkanı Tansu Kaya"yı “Eğitimci Başkan” olarak ilan ederek, “Cumhuriyet tarihi boyunca Aliağa"da 2003 yılına kadar 275 derslik vardı. 2003 yılından bu güne 250 derslik ilave yapıldı. 2003 yılına kadar okullarımızda 130 olan bilgisayar sayımız 1000 bilgisayara çıktı. Bugün 4 yıl öncesinden daha iyi bir noktadayız. 4 yıl sonra daha iyi imkanlara kavuşmuş olacağız. Bu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"ün bize emanet ettiği Laik, Demokratik Hukuk Devleti"nin değerlerini yaşatmak adına çok önemli. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Okul Müdürü Cuma Karabulut ve Okul Aile Birliği Başkanı Sevgi Yıldız Şahin, katkılarından dolayı Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya başta olmak üzere Belediye Fen İşleri Müdürü Tahir Tanışan"a birer teşekkür plaketi armağan etti. Törende Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya okul Öğrencilerinden oluşan ve her hafta Aliağa"da bir mahalleyi temizlemeyi hedefleyen  “Beyaz Martılar” öğrenci gurubuna da öğrencilerin hazırladığı Beyaz Martı şapkasını takarak destek verdi.  

Tören, öğrencilerin hazırladığı halk oyunları gösterileri ve okul korosunun hazırladığı şarkılarla sona erdi.   

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14