• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Eğitim Sen 15 Yaşında

Eğitim Sen 15 Yaşında
ALİAĞA HABER /Aliağa’da yaklaşık 200 üyesi bulunan Eğitim–Sen Sendikası’nın 15. kuruluş yıldönümü Petrol-İş Lokalinde düzenlenen yemekle kutlandı. Eğitim-Sen sendikasının 15. kuruluş yıldönümü yemeğine

EĞİTİM-SEN ALİAĞA 15. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

 

ALİAĞA  HABER /Aliağa"da yaklaşık 200 üyesi bulunan Eğitim–Sen Sendikası"nın 15. kuruluş yıldönümü Petrol-İş Lokalinde düzenlenen yemekle kutlandı. Eğitim-Sen sendikasının 15. kuruluş yıldönümü yemeğine Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve parti yönetim kurulu üyeleri, CHP"li belediye meclis üyeleri, Petrol-İş sendikası Aliağa Şube Başkanı İsmail Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra 300"e yakın eğitimci katıldı.

15. kuruluş yıldönümü yemeğinde konuşma yapan Eğitim-Sen Aliağa Şube Baş Temsilcisi Çetin Ekinci “Yaklaşık 120 yıllık köklü bir geçmişe sahip eğitimci hareketinin mirasçısı olan bizler, emek ve demokrasi mücadelesini omuzlarımızda gururla ve ilk günkü heyecanla taşımaktayız. Üzerimizde oynanan onca oyun, sendikamızı çatlatma girişimleri ve karalama kampanyasına rağmen, son 15 yılda yaşanan süreçler hep bizi haklı çıkarmıştır. 23 Ocak sendikamızın kuruluş yıldönümü iken, aynı zamanda Ocak ayı Hrant Dink, Uğur Mumcu, Muammer Aksoy, Onat Kutlar ve Metin Göktepe gibi demokrat gazeteci ve aydınların katledildiği bir aydır. Onların hatıraları önünde tüm aydınlarımızı da saygı ile selamlıyorum. Önümüzdeki dönemde zorlu bir süreç bizleri beklemektedir. Artan saldırılar, yoğunlaşan ekonomik baskılar, demokratik alandaki gelişmeler, yaşanan darbe söylentileri, anayasa ve kanunlardaki değişiklikler ile elimizden alınmak istenilen haklar konusunda daha duyarlı ve daha örgütlü bir mücadele sergilememiz gerecektir.” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14