• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

Filiz Taçbaş'tan Foça'da Üretime Destek

Filiz Taçbaş'tan Foça'da Üretime Destek
Sinema oyuncusu Filiz Taçbaş Foça'daki çiftliğini atalık tohum üretilsin diye GEMA Vakfı'na tahsis etti.

Filiz Taçbaş, Türk sinema ve dizi oyuncusu, eski millî tenisçi. İlk kez 10 yaşındayken, Bilge Olgaç'la kamera karşısına geçti. Uzun bir süre ara verdikten sonra sinema ve dizi çalışmalarına devam etti. Geniş izleyici kitlelerince tanınması, 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisiyle oldu.

2007 yılında yüksek puan elde ederek, millî takım elemelerine girmiş, millî forma giymiş olup, aynı zamanda gazetelerde tenisle ilgili yazılar yazmaktadır. 2023 Türkiye genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden İzmir milletvekili aday adayı oldu.

Taçbaş aynı zamanda bir çevrecidir de, el attığı ortamlar yeşerir onunla, foça'daki evine yolu düşenler önündeki mezbeleliği nasıl yemyeşil bir park hailne getirdiğini bilir.
Bugün Gema Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu ve Başkan Yardımcısı sevgili dostum Ayşegül İnceoğlu ile birlikte Filiz Taçbaş'ın Gema Vakfına atalık tohum üretilmek üzere tahsis ettiği Foça'daki çiftliğinde buluştuk.
Evet evet yanlış duymadınız sinema ve TV dizi sanatçısı Filiz TAÇBAŞ Foça Ilıpınar yakınlarındaki 10 dönümlük arazisini Atalık tohum üretmek üzere GEMA Vakfı nın kullanımına tahsis etti ve bu konuda bir protokol imzaladı.
Sanatçı Filiz Taçbaş "arazimi böylesine faydalı bir üretime verdiğim için cok mutluyum," derken, GEMA Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu ise yaptığı konuşmada "tüm gucümüz ile tohum üretip dağıtmaya devam edjyoruz ve edeceğiz. Arazisini bize tahsis eden sanatçıımıza şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Böylece Gema Vakfı'nın atalık tohum üretme merkezleri Salihli ve Urla ile birlikte üçe çıktı.

Bu haber toplam 147 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14