• BIST 9979.81
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği Üyeleri İftarda Buluştu

Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği Üyeleri İftarda Buluştu
İzmir’in Aliağa İlçesinde faaliyet gösteren Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

GEMİ SÖKÜM YAN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

İzmir’in Aliağa İlçesinde faaliyet gösteren Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği Başkanı Hamit Çelik’in ev sahipliğinde özel bir restaurantta gerçekleştirilen iftar yemeğine; Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Gürler, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Hamit Çelik, yaklaşık 60 kişinin katıldığı iftar programında gelenleri kapıda karşıladı, misafirlerle tek tek ilgilendi.

Dernek üyeleri ile Aliağa protokolünün bir araya geldiği iftar yemeği sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği Başkanı Hamit Çelik, amaçlarının dernek üyeleri ile Aliağa protokolünü kaynaştırmak olduğunu belirterek şunları söyledi: “İftar kültürü toplumun kaynaşmasına vesile olan önemli bir unsurdur. Ramazan ayının coşkusunu yaşadığımız şu günlerde bizde dernek olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için iftar programında bir araya gelmek istedik. On bir ayın sultanı Ramazanın ülkemizdeki ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimize sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Ayrıca, programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve davetimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum” //EGE BASIN GRUBU

Bu haber toplam 752 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14