• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Hakan Koştu Ve Bergama Oda Başkanlarından Yalçın Ata’ya Ziyaret

Hakan Koştu Ve Bergama Oda Başkanlarından Yalçın Ata’ya Ziyaret
Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, beraberinde Bergama ve Dikili Oda Başkanları ve AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, beraberinde Bergama ve Dikili Oda Başkanları ve AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu ziyarette, esnafların durumları ve ihtiyaçları değerlendirildi.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu; “Esnaf ve sanatkârlar ülkemizin vicdanını temsil ediyor. Bugün esnaf ve sanatkârlarımız şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmesini, büyümesini sağlıyor. Esnafımız her zaman baş tacımız, bölgemizdeki esnaf odaları ile birlikte bu ziyaretimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin yanı sıra dünyanın değer verdiği güzel İzmir’imiz ve Bergama’mızı kalkındırmak için çalışıyoruz. Bergama Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de esnafımızın yanında olacağız. İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız Yalçın Ata ve bizimle birlikte ziyarette bulunan tüm oda başkanlarına gereken tüm desteği vermeye hazırız. Sayın Yalçın Ata’ya görevinde başarılar dilerim” dedi.

ODA BAŞKANLARINDAN HAKAN KOŞTU’YA TEŞEKKÜR

Bergama Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş, Bergama Demirciler Odası Başkanı Özcan Ala, Bergama Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Salim Söyler, Bergama Kahveciler Odası Başkanı Kazım Kızılcaoğlu, Bergama Lokanta Kebapçı ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı M. Kemal Bayrakdarlar, Bergama Berberler Odası Başkanı Emrah Gençoğlu, Bergama Sergiciler Odası Başkanı Süleyman Türkoğlu, Bergama Marangozlar Odası Başkanı Hasan Çoban, Bergama Terziler Odası Başkanı Yusuf Kurtuldu, Dikili Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Levent Bağçıvan, Dikili Şoförler Odası Başkanı Doğan Çakır ziyareti organize eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’ya teşekkürlerini iletti. Belediye Başkanı Hakan Koştu ile çok uyumlu çalıştıklarını belirten Oda Başkanları verilen hizmetlerin yanında olduklarını belirtti

Bergama ve bölgemizi büyütmek için tüm fedakârlıklara hazır olduklarını belirten oda başkanları “Esnafımızın işini kolaylaştırmak için çalışmalar yapıyoruz. Özellikle gençlerimizin istihdam artışı ve meslek öğrenmeleriyle kazançlarını sağlamalarını hedefliyoruz. Ülkemizi bu dönemdeki imtihandan da beraberce çıkartacağız. Evlatlarımıza ve geleceğimize iyi bir gelecek bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dediler.

YALÇIN ATA: ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin yeni başkanı seçilerek göreve gelen Yalçın Ata’da Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’ya teşekkürlerini iletti. Ata “Birliğimizle Bergama Belediye’sinin ortaklaşa yürüteceği tüm çalışmalarda beraber olmaya hazırız. İzmir ve beraberinde Bergama’nın tüm esnaf ve sanatkârlarının başkanı olmaktan dolayı memnunum. Bölge esnafımıza faydası olacak her çalışmada tüm desteklerimiz sürecek. Oda başkanlarımız ile birlikte ziyarete gelen Hakan Koştu’ya teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14