• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Hamza Dağ, Aliağa İlçesi'nde Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

Hamza Dağ, Aliağa İlçesi'nde Seçim Çalışmalarını Sürdürdü
Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

Adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren sahaya inen Dağ, Kınık ilçesinin ardından Aliağa İlçesi’ne gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Helvacı Mahallesinde  gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ,  Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile birlikte esnafı tek tek ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Hamza Dağ, esnafın taleplerini dinledi ve hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Dağ ve Acar, her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladılar.

Kahvehanelerde vatandaşlarla buluşan Hamza Dağ ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar,  vatandaşlarla ile hoş sohbetler gerçekleştirdi. Kamyoncuları Koruma ve Kalkındırma Derneği (KAMKODER) Başkanı Osman Karademir  tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hamza Dağ'ya Plaket  takdim edildi.

Ziyaret esnasında bir bayanın Helvacı’nın Fatih Mahallesi’nde  bazı sokaklarda kanalizasyon sorunu yaşadığını ve bu konuyu İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bildirmelerine rağmen çözüme kavuşmadığını belirtmesi üzerine Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçilmesi halinde Yeni Şakran ve Helvacı mahallelerindeki bazı sokaklardaki  kanalizasyon sorununu çözeceklerini  söyledi.

Helvacı Mahallesi ziyaretinin ardından Horoz Gediği Mahallesi’ne geçen Hamza Dağ, burada Özgedik Nakliye Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi. Burada Ekmeğini yollardan çıkaran, şehrin yükünü taşıyan emektar nakliyecilerin  talep ve sorunlarını  dinleyen   Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ  Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile birlikte Aliağa Beşkardeş Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek üyeleriyle sohbet eden ve taleplerini dinledi.

helvaci-h.dag-07.jpghelvaci-h.dag-04.jpghelvaci-h.dag-01.jpghelvaci-h.dag-06.jpg

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14