• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Hamza Dağ, Aliağa'da Coşkuyla Karşılandı

Hamza Dağ, Aliağa'da Coşkuyla Karşılandı
Seçim çalışmaları kapsamında Aliağa'yı ziyaret eden Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililerle Yeni Mahalle Düğün Salonu'nda bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında Aliağa'yı ziyaret eden Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililerle Yeni Mahalle Düğün Salonu'nda bir araya geldi. Dağ, İzmir ve Aliağa için vaatlerini ve projelerini paylaşırken, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

h.dag-04.jpg

"HAMZA DAĞ, ADAM GİBİ ADAMDIR" 
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Hamza Dağ'ın İzmir için en doğru aday olduğunu vurgulayarak, "Hamza, İzmir’e Cumhur İttifakımızın adayı. Genel siyasette pek çok kademede görev aldı. Aynı mahallenin çocuklarıyız ve aynı okulun mezunlarıyız. İnanın, laf olsun diye değil, tanıdığım için söylüyorum; Hamza Dağ, İzmir’in dertlerini çözecek adamdır. Adam gibi adamdır ve İzmir’in yıllardır hasret kaldığı şehrül emin olacaktır" dedi. 

h.dag-05.jpg

"ŞEHRÜL EMİN'E İHTİYACIMIZ VAR"
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya, önümüzdeki seçimlerin önemine dikkat çekerek, "Biz bu işi daha evvel de yaptık ve birlikte yaptık, inşallah yine Cumhur İttifakı olarak birlikte bu işin üstesinden geleceğiz. İzmir, Türkiye'nin üçüncü büyük kenti ancak maalesef birçok konuda geride kalmış durumda. Hamza Başkanımız sürekli konuşmalarında şehrül emin olmaya talip olduğunu söylüyor. İzmir için artık bir Belediye Başkanı, bir bürokrat veya bir teknokrat'tan ziyade gerçekten bir Şehrül Emin'e ihtiyacımız var" dedi.

HAMZA DAĞ İLE İZMİR'İ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ
Tansu Kaya, İzmir ve Türkiye için önemli bir dönemeçte olduklarını belirterek, "Rahmetli Mehmet Akif diyor ki, 'Hadi gel yıkalım şu Süleymaniye'yi desen, iki kazma, iki kürek ve iki de işçi gerek. Ancak 'Gel geri yapalım' desen, önce Süleyman sonra Sinan gerek.' İzmir için düşünecek olursak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Hamza Dağ ile İzmir'i yeniden inşa etmek için çalışacağız, Aliağa Belediyesi'nde de Serkan Acar Başkanımıza destek veriyoruz ve bunun için de kapı kapı çalışacağımıza söz veriyoruz. " ifadelerini kullandı.

h.dag-06.jpg 

İZMİR'İ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, konuşmasında İzmir ve Aliağa'nın geleceğine dair planlarını anlattı. "Sizin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başkanı değil, bizzat temsilcisi olacağım. Bu şehrin yönetiminde halkımız olacak, sizler olacaksınız. İzmir'i hep birlikte yöneteceğiz" dedi.  

h.dag-07.jpg

İŞ, ESER BURADA, BUNLAR FRAGMAN
‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ diyen Dağ, “Ortada iş var, ortada eser var, ortada hizmet var. İnşallah Aliağa’da 2024 yılı 1 Nisan’da bu iş, eser, hizmet belediyeciliği devam edecek. Bir de bu iş ve eser Aliağa ile Menemen’de çok farklı bir durumun ortaya çıkmasını sağlıyor. Geçen dedim ki, ’10 yıldır İzmir’de 1 tane battı çıktı yapıldı. İkincisi de yapılıyor. Biten battı çıktıyı Aliağa Belediyesi yaptı, Mart ayında bitecek olanı da Menemen Belediyesi gerçekleştirecek. Biri MHP belediyesi, diğeri AK Parti belediyesi.’ Dolayısıyla biz Cumhur İttifakı olarak İzmir’de aslında bir şeylerin nasıl yapılacağını kendi Cumhur İttifakı belediyelerimizde açık bir şekilde göstermiş oluyoruz ve diyoruz ki iş eser burada. Bunlar fragman. Siz, biz, hep birlikte İzmir olarak bu fragmanın gerçek filmini 1 Nisan’dan sonra hep birlikte yaşayarak göreceğiz. Bunu tüm İzmirlilere taahhüt ediyoruz” diye konuştu.

h.dag-04.jpg

YENİLENEBİLİR ENERJİ BÖLGESİ ŞEHRE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK
Menemen, Aliağa, Çandarlı, Dikili'ye kadar olan bölgenin enerji sanayisi konusunda ciddi bir ivme yakaladığının altını çizen Hamza Dağ: "Şimdi önümüzde ekmeğimizi büyütmek, gençlerimize daha rahat iş bulmak için Çandarlı Limanı ve arkasından itibaren bu bölgeyi yenilenebilir enerji endüstri bölgesi olarak planlayıp inşallah hayata geçirme durumumuz önümüzdeki süreçte olacaktır ve bunu da bir ve beraber olarak çalışmamızı yapacağız. İnşallah da bu çalışmamız şehrimize daha büyük katkı sağlayacaktır" dedi. 

h.dag-08.jpg

DOĞALGAZ BAĞLAMA ÜCRETİNİ KARŞILAYACAĞIZ
Doğalgazda köyler hariç mahalle boyutunda şehrin genelinde çalışmaların yüzde 69’lar seviyesinde olduğunun da altını çizen Dağ, “İnşallah bunu bu görev sonunu beklemeden mahallelerde yüzde 100’e ulaştıracağız. Mahallelere yakın şehir merkezi ve beldelerde de yüzde 100’e bunu Allah’ın izni ile ulaştıracağız. Mahallesine, sokağına doğalgaz gelip de ekonomik durumu vesilesi ile doğalgazını evine bağlatamamış hemşerimiz varsa onun bağlatma ücretini de İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak biz karşılayacağız. Onun vaadini de veriyoruz. İzmir’e dair, Aliağa’ya dair, 30 ilçeye dair sevdamız, muhabbetimiz, aşkımız, gençliğimiz var. İnşallah 1 Nisan’dan sonra 4,5 milyon hemşerimizle İzmir’de hizmet anlamında ayrı bir dönem başlayacak. Bu ekibe şans verin diyorum” dedi. Toplantıya katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirip, çocuklara oyuncak dağıttı.

h.dag-09.jpg

STK ve Oda Temsilcileriyle bir araya gelen Dağ, daha sonra Aliağa Vanlılar Derneği’nin kahvaltı programına katıldı. Dağ yaptığı konuşmada, “4.5 milyon hemşehrimiz bizim başımızın tacıdır. Bugüne kadar böyle baktık, bundan sonra da böyle bakacağız. Siyasi görüşü ne olursa olsun, herkes bizim başımızın tacı olacaktır.” dedi 

DAĞ'DAN SÖZ VERDİĞİ AİLEYE ZİYARET
Hamza Dağ, daha önce karşılaştığı Gümüştaş ailesi ile yaptığı sohbet üzerine aile tarafından evlerine davet edilmişti. Bu davete icabet eden Dağ, bugün Aliağa’da oturan aileyi ziyaret etti. Aile ile sohbet eden Dağ, sağlık sorunu olan aile büyüğü için geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

h.dag-10.jpg

HAMZA DAĞ ALİAĞA CEMEVİNİ ZİYARET ETTİ
Hamza Dağ ve beraberindekiler daha sonra ilçedeki Aliağa Cemevi’ni ziyaret etti. Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi Başkanı Celal Süslü ve dernek yöneticileriyle bir araya gelen Dağ, taleplerini dinledi. Seçim sürecine ilişkin dernek yöneticilerine bilgi veren Dağ, daha sonra “Hızır Oruçları Kurban Lokması” nedeniyle bir araya gelen vatandaşlarla bir araya geldi.  

h.dag-11.jpgh.dag-14.jpg

h.dag-16.jpgh.dag-17.jpgh.dag-18.jpg

Bu haber toplam 270 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14