• BIST 10178.4
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

İnternet Evi Açıldı

İnternet Evi Açıldı
Türk Telekom Eğitime Destek Konusundaki kararlılığı kapsamında Aliağa Belediyesi işbirliği ile oluşturulan “İnternet Evi” düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı

TÜRK TELEKOM"DAN EĞİTİME DESTEK

 

Türk Telekom Eğitime Destek  Konusundaki kararlılığı kapsamında Aliağa Belediyesi işbirliği ile oluşturulan “İnternet Evi” düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Tansu Kaya, Türk Telekom İzmir İl Müdür Yardımcısı Nihat Ali Paşaoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi"nde yapılan tadilatla oluşturulan İnternet Evi açılışına katılan Belediye Başkanı Tansu Kaya; “Türk Telekom"un bu girişimine  kayıtsız kalamazdık, bizde elimizden gelen desteği sonuna kadar vereceğiz. Şuan düzenlediğimiz bu alan geçici bir yer çok yakın zamanda restarasyon ihalesi bitmiş olan eski Askerlik Şubesi"nin yerini hem Kütüphane hem de İnternet evi olarak tekrar düzenleyeceğiz” dedi. Başkan Kaya, öğrencilerin kimlik kartlarıyla gelerek bu hizmetten yararlanabileceklerini belirterek; “Önümüzde ki eğitim öğretim yılında yeni yerimize taşınmış olacağız öğrenci kardeşlerimiz kimlik kartlarıyla bize başvuracaklar ve üye olacaklar bu sayede kötü niyetli kişilerin girmesini engellemiş olacağız” dedi.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam emir Osman Bulgurlu ise, Telekom ve Belediye yetkililerine teşekkür etti.

Konuyla ilgili olarak Türk Telekom İzmir İl Müdür Yardımcısı Nihat Ali Paşaoğlu yaptığı konuşmada ise, merkez ilçeler hariç Türkiye"deki 850 ilçede tüm vatandaşların kullanımına sunulmak üzere İnternet Evleri açıldığı hatırlatılarak; “Kaymakamlıklar veya Belediye Başkanlıkları  halkın rahatca girip çıkabileceği  bir yeri internet evi olarak hazırlanmak üzere bir protokolle  Türk Telekoma teslim etmektedir. Bu kapsamda  İzmir ilinde toplam 22 yerde internet evi açılacak olup bunlardan 12 tanesi açılışa hazır hale getirilmiş ve 10 internet evinin çalışmaları devam etmektedir.Açılışa hazır hale gelmiş olan 12 internet evi 7-20 Nisan İnternet Haftası etkinlikleri çerçevesinde açılmaya devam edecektir” dedi. 

Türk Telekom İnternet Evlerinin her birinde 20 şer adet bilgisayar, Bilgisayar masası , çalışma koltuğu , 1"er adet idare dolabı, gerekli teknik teçhizat ve modemlerin ücretsiz olarak  Türk Telekom tarafından karşılandığı açıklandı. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14