• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 18 °C

Karneler Alındı Tatil Başladı

Karneler Alındı Tatil Başladı
2010-2011 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatili başladı. 14 Şubat 2011 tarihine kadar sürecek tatilin karne verme törenin Atatürk İlk Öğretim Okulunda yapıldı.

Karneler Alındı  Tatil Başladı


www.alfativi.net

2010-2011 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatili başladı. 14 Şubat 2011 tarihine kadar sürecek tatilin karne verme törenin Atatürk İlk Öğretim Okulunda yapıldı.
Milli Eğitim Müdürü Kazım Sayın ve Şube Müdürleri"nin de katıldığı bir tören hava muhalefeti nedeni ile sınıflara alındı. Okulun 8. sınıfında yapılan kapanış töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Sayın, Şube Müdürleri Nasuh Gökdemir, Sadettin Çınar, Belediye Başkan Yadımcısı M.Nurettin Bayrav ile Okul yöneticileri katıldılar.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından  törenin başlangıç  konuşmasını  yapan Okul Müdürü Çetin Ekinci, başarılı bir dönem geçirdiklerini söyledi.  Ödül dağıtım töreninden Bolu"da yapılan güreş müsabakalarında başarılı olarak, Mart Ayında yapılacak Türkiye şampiyonalarında İzmir"i temsil edecek olan Ferhat Ogün Soydar, ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Sayın"ın elinden aldı. öğrencilerin yetişmesinde büyük emekleri olan antrenörler Emin Kınabaş ve Vasfi kınabaş"a teşekkür beratını kazım sayın verdi İzmir"deki Güreş Müsabakalarında derece alan, Muhammet Süner, Rafi Can Bilgiç Berat Bozoğlu ve Oğuzhan Macit de ödüllerini Şube Müdürü Sadettin Çınar"dan aldılar.
İlçede düzenlenen okullar arası bilgi yarışmasında 1.liği kura sonucu kaybeden öğrenciler de ödüllendirildiler. Yarışmacı öğrenciler, Berkay Bedir  Muharrem Demiral, Aslı Eroğlu, ve Kübranur Akcengiz"e ödüllerini Belediye Başkan yardımcısı M.Nurettin Bayrav sundu. İzmir"de düzenlenen Tekvando karşılaşmalarında derece alan Aybüke Gökçeli ve Serkan Coşkun da ödüllendirildiler. Bir diğer başarılı öğrenci Sıla Demirkol, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince düzenlenen Kompozisyon yarışmalarında derece aldı. Öğrenciye ödülünü, Okul Müdürü Çetin Ekinci verdi. Geçmiş yıllarda karnelerin her okulda ayrı ayrı saatlerde verildiği nedeniyle, kargaşa ve haksızlığa meydan verilmemesi için, bu yıl ilk kez tüm okullara bir talimat gönderilerek, karne saatinin 11.30 olarak belirlendiğini belirten Kazım Sayın, İlk karneyi, Okul kapanış törenini yaptığı Atatürk İlk Öğretim Okulu"nun 1. sınıflarında verdi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14