• BIST 10304.34
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

Kenan Yavuz'a Ziyaret

Kenan Yavuz'a Ziyaret
Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdür Yakup Tatlıcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah YILMAZ, Gazi İlköğretim Okul Müdürü Gülenaz ÇAĞLAYAN, PETKİM İlköğretim Okul Müdürü Ayşe ERDAĞ ve

EĞİTİMCİLERDEN KENAN YAVUZ"A ANLAMLI ZİYARET

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdür Yakup Tatlıcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah YILMAZ, Gazi İlköğretim Okul Müdürü Gülenaz ÇAĞLAYAN, PETKİM İlköğretim Okul Müdürü Ayşe ERDAĞ ve Petrokimya İlköğretim Okul Müdürü Turgay CEYLAN ve Okulları temsilen birer öğretmen ve ikişer öğrenciden oluşan ekip PETKİM eski Genel Müdürü ve Şirketin yeni CEO"su Kenan YAVUZ"u ziyaret ederek görev süresince eğitime ve eğitimcilere verdiği maddi manevi destekten dolayı teşekkür ettiler. Kenan Yavuz"u yeni görevi dolayısıyla kutlayıp başarı dileyen eğitimciler Yavuz"a bir buket çiçek verdi.

KENAN YAVUZ “ ÇOK DUYGULANDIM.”

Ziyaretten dolayı çok duygulandığını dile getiren Kenan YAVUZ “ Anlamlı ziyaretiniz inanın beni çok mutlu etti. Nezaketiniz ve vefalı ziyaretinizden dolayı sizlere minnettarım. PETKİM camiasının eğitim için bundan sonra da sizlerin yanınızda olacağından emin olun. Aliağa"nın eğitim seviyesi bırakın İzmir"i çoğu İl"in üzerinde seviyeye sahip. Bu başarıdan dolayı tüm camiayı nezdiniz de kutluyorum.” dedi.

YAKUP TATLICI “ VERDİĞİNİZ DESTEKLER UNUTULMAYACAK.”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup TATLICI da görevde olduğu süre içerisinde Kenan Yavuz"un eğitime yaptığı katkıların unutulmayacağını ifade ederek “ Eğitime verdiğiniz maddi ve manevi destek camiamız tarafından asla unutulmayacak. Sizin gibi eğitim aşığı bir değeri kaybetmekten aslında üzüntülüyüz. Ancak sizleri daha üst görevlerde görmekten dolayı da mutlu olduk. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyoruz.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14